Fantacine.com

Kulhydrat Indtagelse & amp; nattesved

Kulhydrat Indtagelse & amp; nattesved

En hormonel ubalance eller andre medicinske tilstande kan føre til nattesved eller hedeture, der opstår i løbet af natten. Selv om den vigtigste udløsende faktor for nattesved er en ændring i hormoner, spise visse fødevarer, såsom kulhydrater kan bidrage til hændelsen. Hvis du oplever nattesved på regelmæssig basis, skal du kontakte din læge for at udelukke andre mulige årsager.

nattesved

De fleste mennesker oplever nattesved, eller overdreven sveden under søvn, fra tid til anden. Årsagen til nattesved varierer, herunder simple årsager såsom for mange tæpper eller tunge tøj om natten. Nattesved er en bivirkning af visse medikamenter, herunder antidepressiva og hormonbehandling. Kvinder går gennem overgangsalderen kan opleve nattesved som deres hormoner ændrer sig. Nattesved kan også være et tegn på en mere alvorlig tilstand, som infektioner, kræft, slagtilfælde eller en overaktiv skjoldbruskkirtel.

Kulhydrater

Kulhydrater indeholder glucose, blodsukker at brændstoffer hjerneceller. Korn, bælgfrugter, frugt og grøntsager er gode kilder til kulhydrater. Selvom din krop bruger kulhydrater til energi, kan for mange kulhydrater på én gang faktisk fratage din hjerne af glukose, i henhold til Franklin Institute. Nogle hormoner, såsom insulin og glucagon, er vigtige i metabolismen af ​​kulhydrater for at holde dit blodsukker stabilt.

forholdet

Fordi spise kulhydrater, især simple sukkerarter, forårsager dit blodsukker til at stige og falde hurtigt, kan kulhydrater være ansvarlig for nattesved. Undgå at spise en snack eller et måltid med højt kulhydrater lige før sengetid. Hvis du skal have en sød snack før sengetid, skal du vælge en snack, der er lav i sukker og kulhydrater. Også styre fri af andre fødevarer og drikkevarer, der kan udløse nattesved, såsom alkohol, koffein, nikotin og krydret mad.

Behandling

Behandlingen af ​​nattesved varierer med årsagen. Tal med din læge for at afgøre, hvad der kunne være årsag din nattesved. Undgå ting, der udløser dine nattesved, såsom visse fødevarer eller drikkevarer. Nogle naturlæger anbefaler urter til at reducere disse sveder. Sort cohosh, rødkløver, passionflower og vilde Yams er nogle af de naturlægemidler, der er blevet brugt af kvinder i mange år. Hvis dine nattesved er forårsaget af overgangsalderen, kan hormonbehandling være nyttige i at reducere dine symptomer.


        

Udgiv min kommentar