Fantacine.com

Hvilken slags læge går jeg til for knogleskørhed?

Hvilken slags læge går jeg til for knogleskørhed?


På et tidspunkt, kun ældre voksne fik osteoporose. I dag kan du få det i en tidligere alder. Hunnerne udgør 80 procent af dem diagnosticeret ifølge Pamela Stuppy, en registreret diætist og ekspert på den betingelse. Fange det tidligt kan gøre indsatsen mere succes. Hvis du tror, ​​du har denne tilstand eller ønsker at være proaktiv for at forhindre det, er du nødt til at søge medicinsk vejledning.

Få en Bone Density Scan

Gå til din almindelige læge, læge eller en radiolog til en knogletæthed scanning. Dette kaldes knoglemineraltæthed testning, densitometri eller DXA-skanning (DEXA eller DXA). Disse tests måler knogletab på specifikke områder eller for hele kroppen.

Find en læge specalizing i osteoporose

Hvis du ikke har en læge eller din ikke specialiserede i osteoporose, finde en, der gør. Du kan nå ud til din nærmeste hospital (helst en tilknyttet et universitet), og bede om henvisninger. Du kan gå online for at søge efter læger gennem en særlig forsikringsselskab eller generelt på http://www.healthcentral.com/osteoporosis/doctor-hospital.html .

Hent Ernæring Rådgivning

Tal med din almindelige læge eller gå til en registreret diætist for rådgivning om ernæring og kosttilskud. Hvordan du spiser, er utrolig vigtig for forebyggelse og behandling af osteoporose. Du er nødt til at spise calcium-tætte fødevarer som fedtfattige mejeriprodukter og mandler. Du skal muligvis calcium og D-vitamin, så godt.

Find ud af om medicin

Check med alle læger, der har ordineret dig medicin. Visse medicin som prednison kan fjerne kalk fra din krop; undertiden ganske hurtigt. Så find ud af, om nogen af ​​de recepter, du tager påvirke osteoporose eller calcium niveauer, og hvordan man kan kompensere i overensstemmelse hermed.

Gør vægtbærende motion

Bede om en henvisning til en øvelse fysiolog, personlig træner eller rehabilitering specialist for at lære om passende øvelser. Vægtbærende motion (gang, cykling, styrketræning, dans og mere) er det, der forhindrer knogletab og kan opbygge stærke knogler.


        

Udgiv min kommentar