Fantacine.com

Prostata Cancer Seed Behandlinger

Prostatacancer er kræft som påvirker lille kirtel, der producerer sædvæske. Prostatakræft er en almindelige kræftform blandt mænd, men det vokser normalt langsomt og begrænser sig til prostata. Der er et par typer af prostatakræft, der kan vokse aggressivt så tidlig påvisning og behandling gøre for et bedre resultat. Prostatakræft frøbehandling er en mulighed mange mænd har fundet succes.

Prostata Cancer Frø

Brachyterapi er den procedure, hvor lægen implantater bittesmå radioaktive frø i prostata. Proceduren er minimalt invasiv og frøene er størrelsen af ​​ris. Før proceduren, er patienten givet anæstesi og frøene er implanteret under anvendelse af nåle indsat ind i huden. Proceduren tager en til to timer og 40 til 100 frø er implanteret afhængigt af grad af kræft. Frøene derefter til venstre inde i prostata afgiver små kontinuerlige doser af stråling til at skrumpe og ødelægge kræft.

Effektivitet

Data efter American Society of Clinical Oncology 2004 rapporterede en 81 procent til 93 procent sygdomsfri overlevelse for patienter ved hjælp af prostatacancer frø. Frøene tilbyder en højere dosis af stråling end ved hjælp af traditionelle stråling bjælker og gør det over en længere periode at gøre resultaterne mere vellykket.

Bivirkninger og risici

Der er bivirkninger ved at anvende cancer prostata frø. Mest almindelige er vandladningsproblemer. Frekvens, brændende, og smertefuld vandladning er de største klager. Medicin kan være nødvendig for at afhjælpe symptomerne. Nogle mænd lider af erektil dysfunktion på grund af implantaterne. Dette er normalt behandles med receptpligtig medicin såsom Viagra. Ubehag under afføring eller løs afføring kan også være en bivirkning. De fleste af symptomerne forsvinder gradvist.

Sådan Cope

En diagnose af kræft kan være svært, men der er måder at håndtere. Få masser af motion og opretholde en sund kost. Tal med familie, venner, din minister eller en rådgiver. Aftapning dine følelser kun fører til mere stress. Når man kan tale om din frygt, det giver dig mulighed for at klare det bedre følelsesmæssigt og fysisk. Din læge kan være i stand til at føre dig til at støtte grupper, hvor andre forstår, hvad du går igennem.


        

Udgiv min kommentar