Fantacine.com

Sunde Spil til børn

Sunde Spil til børn


Børn bør gøre mindst 60 minutters motion hver dag, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC). Børn kan få meget af denne øvelse blot ved at spille sunde spil. Børn bør gøre aerobe motion tre til fire gange om ugen, så spil, der involverer løb og spring vil gøre det trick.

Team Games

Team spil og sport er virkelig sundt for børn. Spil som fodbold, basketball eller fodbold involverer masser af løb, som er aerobe motion. Løb også bidrager til at styrke børns knogler, og CDC anbefaler børn skal gøre knogle styrke motion mindst tre gange om ugen for at holde sig sund. Desuden holdspil fremme en sund holdning og hjælpe børn lærer at arbejde med andre.

Indendørs Spil

Afspilning sunde spil indendørs er en måde for dit barn at holde sundt, når vejret er dårligt udenfor. Hoppe reb er et spil børn kan lege inde, enten individuelt eller i grupper med et længere tov. Boldspil er også gode til at spille inde, så længe du flytte eventuelle skrøbelige genstande ud af vejen. Du kunne spille fangst med dine børn eller få dem til at hoppe en bold mod væggen og fange det, når det vender tilbage.

legeplads Games

Spil, der børnene lege på legepladsen kan ofte være sund, og det er sandsynligt, at dit barn allerede spiller disse spil. Spil såsom jagt, rundbold eller hinke er aktiv og sund. Yngre børn kan nyde Make Believe spil, der involverer kører og jagter, som "cowboys og indianere" eller "politi og røvere."

Skating og Skateboarding

Skateboarding og inline eller rulleskøjter er sjove og sunde aktiviteter for børn. Børn, der skate kan blive involveret i spil som rullehockey. Skateboardere kan spille i hold eller individuelt, udføre tricks på ramper og halve rør. Begge er aerobe aktiviteter. Børn, der ikke er interesseret i traditionelle holdspil og sport ofte skating en fornøjelig alternativ, og vil bidrage til at holde disse børn sunde og aktive. Mind dem, selv om, at bære hjelme og andet beskyttelsesudstyr.


        

Udgiv min kommentar