Fantacine.com

Anabol Side Effects

Anabol, et anabolsk steroid består af testosteron-building forbindelse methandienone, er et steroid supplement anvendes til at øge muskelstyrke, størrelse og træning udholdenhed i brugerne. Som med enhver anabolske steroid, er der en række alvorlige bivirkninger, der kan følge af udvidet brug.

Inhibering af naturlige hormoner

Den mest almindelige bivirkning af Anabol anvendelse er undertrykkelse af naturlige hormoner efter steroid cyklus er afsluttet. Især produktionen af ​​HPTA, eller hypothalamus hypofyse testikel akse, undertrykkes til det punkt, hvor det ikke længere kan producere naturens kemikalier. Når kroppen ikke kan producere normale niveauer af testosteron, er det smidt ud af ligevægtstilstanden og gør kroppen udsat for sygdom og infektion.

leverskader

Den vigtigste funktion af leveren er at nedbryde kemikalier, der føres ind i kroppen. Men når kroppen er ansigt med en kemisk at den ikke anvendes til (såsom en anabolsk steroid), enzymerne i leveren blive forhøjet til et højere end normalt niveau. Kemikalierne bliver for meget for leveren at håndtere på én gang, hvilket fører til muligheden for alvorlig, langvarig skade.

Acne

En anden almindelig bivirkning af Anabol anvendelse er indtræden af ​​acne primært i ansigtet, brystet og ryggen. Dette skyldes to faktorer: højere end normale niveauer af testosteron i kroppen og øget aktivitet i sebaceous kirtel. Med kombinationen af ​​eksterne bakterier og døde hudceller, porerne i huden til sidst blive tilstoppet til det punkt, hvor kroppen producerer overskydende acne.

Gynocomastia

Udtrykket gynocomastia refererer til udviklingen af ​​kvindelige-lignende brystvæv og er en almindelig bivirkning ved brug af Anabol. Når kroppen indtager en uden steroid, det overskydende testosteron til stede tvinger kroppen til at producere overskydende østrogen som modvægt. Denne ekstra østrogen i kroppen forårsager brugeren til at udvikle visse kvindelige egenskaber (såsom større bryster).

Væskeophobning

Anabol brugere har også været kendt for at opleve overskydende væskeophobning i løbet af deres steroid brug. Alle anabolske steroid kræver indtagelse af ekstra vand, for at lægemidlet kan fungere korrekt. Som et resultat, kroppen bevarer også mere vand end det normalt behov. Den mest almindelige resultat er, at muskler synes større end de gjorde før, men samtidig føles blødere end normalt.

Advarsel

Hvis du oplever nogen af ​​disse bivirkninger, skal du søge hjælp hos en læge med det samme.

Steroid brug anses ikke sundt under nogen omstændigheder, og anbefales ikke til personer i alle aldre.

Hvis du er under 18 år, er det meget muligt, at brug af steroider kan hæmme din vækst mønster og føre til nogen af ​​de andre bivirkninger, der er anført ovenfor.


        

Udgiv min kommentar