Fantacine.com

Hærder til Tab af appetit

Mens et midlertidigt tab af appetit er ingen grund til at være bekymrede, og kan i nogle tilfælde være velkommen for at droppe et par pounds, langvarig uvilje mod at spise er en alvorlig sag.

Medicin

Gør det til en vane at tage en multivitamin sammen med en mineraltilskud hver dag. Disse kan bidrage til at stimulere appetitten. Hvis du er på medicin for en anden lidelse, besøge din læge og justere medicin, så de ikke påvirker din appetit.

Spisevaner

Hvis du ikke har lyst til at spise på alle, ændre din kost. Tænk på fødevarer, som du måske gerne vil have og tilføje dem til din kost. Har så meget som du ønsker af disse nye fødevarer for at tage i de maksimale mulige næringsstoffer at fødevarer tilbud. Desuden har mindre måltider regelmæssigt. Drik tæt på 2 l vand hver dag for at undgå dehydrering.

Depression

Angst, bekymret eller deprimeret kan føre til tab af appetit. Besøg en rådgiver eller tage antidepressiv medicin for at trække dig ud af problemet og genvinde din appetit.

home Retsmidler

Der er visse hjem retsmidler, der er kendt for at yde nødhjælp fra tab af appetit. Spise orange skiver drysset med sort salt (anvendes i indiske køkken) og tørret ingefær pulver kan skærpe din appetit. En anden løsning er at have rosiner med sort peber og salt. Daglig indtagelse af saft af koriander blade eller en løgnehistorie af ingefær saft, honning, salt og vand kan hjælpe med at bringe tilbage din vilje til at spise. Du kan også blande en del af jorden stensalt med fire dele af jorden uraffineret sukker pulver i varmt vand efter måltider for at øge din appetit.

Der er andre løsninger også. Mash og belaste nogle vandfyldte tamarind og drikke løsningen med salt og sort peber, eller tilsæt salt til stegt, jorden kommen frø og tage en halv skefuld efter hvert måltid med vand. Spise frugter, såsom ber, fås i indiske købmandsforretninger, og kogte bukkehorn og bitter centnergraeskar kan hjælpe med at bringe tilbage din appetit. Har et glas vand før dit måltid, en guava efter et måltid og tomater enhver tid i løbet af dagen til at skærpe din appetit. Græs hvede saft tages dagligt er kendt for at stimulere appetitten også.


        

Udgiv min kommentar