Fantacine.com

Forskellen mellem Fyld Angst & Regulering det

Forskellen mellem Fyld Angst & Regulering det


Angst er en følelse, der kræver handling. Den forsøger at få din opmærksomhed til at gøre dig løse et problem. Regulering angst involverer tre trin: lytte, vurdere, handle. Dette er det modsatte af fyldet, hvilket betyder at undertrykke eller benægte.

Fyld Angst

Hvis du er bekymret for noget, kan du ignorere det, undertrykke det eller skubbe væk de tanker, der forårsager det. Dette er udstopning.

Regulering Angst

I modsætning hertil regulerer angst involverer fuldt ud anerkender, hvad du er bekymrede over, og afgøre, hvad slags handling du skal tage.

tager Action

Hvis angsten er en advarsel om en farlig situation, være opmærksom og tage agt. Men hvis den er baseret på overdrevne bekymring tanker, regulerer angst involverer fuldt forståelse og udfordre disse begrænsende, negative tanker.

Eksempel på Overdreven Worry

"Hvis jeg taler foran klassen, jeg vil få mundlam, alle vil grine ad mig og synes jeg er et fjols, og jeg vil aldrig være i stand til at komme over det."

Regulering vs. Fyld

I dette tilfælde regulerer angst betyder beskæftiger sig med frygten for at blive udstødt ved at forsøge at se tingene mere realistisk. Udskiftning af overdrevne bekymring tanker med praktiske tanker som - du kan ikke få tungen bundet, kan folk være meget sympatisk, og selv hvis de griner du vil komme over det.


        

Udgiv min kommentar