Fantacine.com

Sådan Kiss Med en delprotese

Iført proteser kan tage lidt øvelse, især når det kommer til at indsætte dem og tage dem ud. De fleste mennesker vil tilpasse sig til tandproteser relativt let, men med blot en smule øvelse. Du finder også, at de fleste normale aktiviteter, som at tale og spise, selv fløjtende, kan gøres med proteser så godt. Kysse med proteser er stort set den samme som kysse uden dem. Hvis du føler dig nervøs ideen, er der et par ting, du kan gøre for at hjælpe med at lindre din angst og sikre en behagelig oplevelse for alle involverede.

Instruktioner

1 Overvej at informere din partner, at du har tandproteser. Mens mange mennesker vælger ikke at gøre dette, indtil de er meget tæt på den anden person, vel vidende, at den anden person er opmærksom på din dental tilstand kan hjælpe dæmpe dine egne bekymringer.

2 Hold din mund og proteser frisk og ren. Dette omfatter rengøring af dine proteser to gange dagligt med en blød børste og protese renere, samt at holde dine naturlige tænder ren samt.

3. Nyd dig selv. Mange tandproteser - eller partnere tandproteser - rapport at kysse fortsat en meget naturlig, nem oplevelse.

TIPS

  • Vær opmærksom på, om de hægter eller skruer til dine delproteser viser eller ej. De er som regel konstrueret til ikke at i starten, men kan begynde at vise mere som tiden går. Dette er det eneste tilfælde, hvor din partner måske bemærke en vis forskel fra sædvanlig kysse.

        

Udgiv min kommentar