Fantacine.com

Benzoylperoxid & Graviditet

Benzoylperoxid & Graviditet


Mens nogle kvinder oplever en clearing af huden under graviditeten, nogle reagerer modsat.

Benzoylperoxid er et almindeligt anvendt medicin anvendes til behandling af mild til moderat akne. Når det påføres huden det reducerer mængden af ​​acne-forårsager bakterier, hvilket får huden til tørre, skræl og klar. Findes i mange over-the-counter produkter, benzoylperoxid er en af ​​de mest populære behandlinger for acne.

Kan Graviditet Årsag Acne?

I de fleste tilfælde acne i graviditeten er på sit værste i løbet af første trimester og derefter rydder som hormoner, østrogen i særdeleshed, stigning og udligne. Kvinder, der oplever udbrud før deres månedlige perioder er mere tilbøjelige til at opleve acne under deres graviditet.

Benzoylperoxid og graviditet

Under graviditet, bør benzoylperoxid kun anvendes, når klart behov og godkendt af din læge. Vær sikker på at lade din læge vide, hvis du er allergisk over for eller har negativt reageret på benzoyl- peroxoide.

Ved behandling af acne under graviditet, topiske cremer og geler har en fordel i, at de er mindre absorberes i systemet end medicin indtages oralt. Som følge dette i høj grad reducerer eksponering af fosteret. Der er ingen dyr eller mennesker reproduktive undersøgelser af benzoylperoxid på dette tidspunkt, så risikoen for deformitet ubestemt. Benzoylperoxid er imidlertid et almindeligt anvendt produkt og der er ingen case rapporter om dette produkt forårsager fødselsdefekter.

Dosering og anvendelsen af ​​benzoylperoxid

Mens nogle produkter, der indeholder benzoylperoxid kræver en recept, kan mange købes i håndkøb. Det er altid bedst at konsultere din læge, før du bruger dette produkt, især under graviditet.

Benzoylperoxid kommer i ansigtsskrubbemidler, cremer, lotioner, geler og medicinsk præparerede servietter. Rensemidler gnides ind i huden i 10-20 sekunder til dannelse af en skum, derefter skylles af. Cremer, lotioner, geler og medicineret puder kan anvendes på de berørte områder en gang eller to gange om dagen efter vask dit ansigt.

Dosering af benzoylperoxid er baseret på din medicinske tilstand og respons på behandlingen. Acne bør forbedre efter tre uger med maksimalt udbytte optræder efter 8-12 ugers brug. Ansøgning hver dag på en regelmæssig basis er bedst.

Mulige bivirkninger

Det er vigtigt at undgå at få benzoylperoxid på andre end acne-ramte hud områder. Områder som dine øjne, inde i din næse, mund eller områder med beskadiget hud bør skylles grundigt med vand, hvis kontakt opstår. (Dette produkt kan blege hår og stof.)

Ved brug af benzoylperoxid undgå langvarig udsættelse for solen, garvning kabiner, og solarier, da det kan gøre dig mere følsom over for solen. Beskyt behandlet hud ved hjælp af solcreme og / eller dække med tøj.

Mulige bivirkninger af benzoylperoxid omfatter hududslæt, kløe, nældefeber, hævelse af ansigt, læber eller tunge, brændende og rødme.

Bland ikke benzoylperoxid med andre produkter, som tørrer din hud, såsom medicinsk kosmetik og produkter, der indeholder alkohol.

Produkt Opbevaring

Benzoylperoxid bør opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn. Smid ubrugt medicin efter den trykte udløbsdato.


        

Udgiv min kommentar