Fantacine.com

Sådan bruges Efudex Cream

Sådan bruges Efudex Cream


Efudex er et varemærke for et aktuelt hud vækst behandling generisk kendt som fluorouracil. Læger ordinere det for både godartede hud vækstrater og maligne tumorer. Det virker ved at forhindre væksten af ​​hudceller, hvorved dræbe cellerne i et berørt område, som patienten anvender det. Producenten kan prale, at mere end 14 millioner recepter er udstedt for Efudex i de sidste 30 år. Uanset formålet, behandling med Efudex kræver topisk påføring to gange dagligt. Længden af ​​behandling afhænger af tilstedeværelsen af ​​malignitet og størrelsen af ​​det behandlede område.

Instruktioner

1 Forkæl dine hudlæsioner to gange om dagen, helst morgen og aften. Vask det område af huden tilgroning med enten mild sæbe og vand eller en læge-ordineret udrensning løsning. Vask og tør hænderne grundigt og sætte på engangshandsker.

2 Påfør nok Efudex creme til helt at dække det berørte område af huden. Fuldstændig dækning er vigtigt, så medicinen kan trænge ind og stoppe væksten af ​​alle hudceller på området overvækst. For kræftpatienter, vil ubehandlede celler formere og muligvis metastaserer.

3 Vask de resterende Efudex creme fra handskerne at forhindre sund hud rører medicin. Medmindre din læge anbefaler ellers, dække det behandlede hudområde med åndbar, porøs gaze, der vil tillade ilt at passere igennem. Kassér handsker.

4 Gentag denne proces igen natten før sengetid. Påfør Efudex denne måde i løbet af den foreskrevne behandlingsperiode. I den første uge, vil områderne Efudex-behandlet hud bliver røde og betændt. Dette indikerer, at medicinen virker. Benign hud vækst kan kræve Efudex ansøgning om to til fire uger, mens tre til seks ugers medicin kan være nødvendigt for kræftsvulster.

5 Deltag læge-planlagt opfølgende besøg. Din læge vil gøre den ultimative bestemmelse, hvis dine aktuelle programmer har været tilstrækkelig. Du vil blive evalueret for hud exfoliation. Længe efter din recept er slut, vil hudens helingsproces fortsætte og resultere i dannelsen af ​​ny hud inden for en til tre måneder efter den sidste Efudex ansøgning.

TIPS

  • Overdreven kløe, brændende og ubehag under behandlingsprocessen bør bringes opmærksom på din læge, da de kan være tegn på en allergisk reaktion.
  • Fortsæt med at anvende Efudex på den mest mulige sanitære måde at forhindre enhver krydskontaminering og overvåge dine læsioner nøje. Når den syge hud er ved at dø, vil det svulme op, skræl, skorpe igen og er tilbøjelige til at brænde. Denne proces forekommer for gamle hud til at dø, og en ny, sund hud lag til at danne.
  • Sørge for at holde Efudex væk fra slimhinder såsom dem i munden, øjnene, vagina og anus. Efudex dræber hudceller og kan forårsage betændelse, sårdannelse eller nekrose til disse kropsdele.

        

Udgiv min kommentar