Fantacine.com

Zink Krompicolinat Fordele

Zink Krompicolinat Fordele


Supplering er blevet en livsstil for mange mennesker. Zink og krompicolinat er to mineraler, der har vist sig at have mange fordele og kan tilbyde hjælp til nogle af de sundhedsmæssige problemer, som millioner står over for. Uanset om du kommer til at tage kosttilskud eller blot ændre din kost til at omfatte flere af disse essentielle næringsstoffer, er det vigtigt at vide, hvilke der vil gavne dig mest, og hvilke kilder indeholder dem.

Zink

Zink er vigtigt at have i din kost, fordi kroppen ikke gemme det. Zink opbygger immunitet til at hjælpe din krop med at bekæmpe off vira, såsom almindelig forkølelse og infektioner. Zink kan også hjælpe med korrekt vækst og har været anvendt til behandling af børn med væksthæmning problemer fra seglcelleanæmi. Zink øger evnen af ​​din krop til at helbrede sår, herunder mavesår. Zink kosttilskud også hjælpe med at forhindre diarré. Aldersrelateret maculadegeneration (AMD), kan hjælpes ved at anvende zink som et supplement ved kombination med vitamin E og C.

krompicolinat

Chrom picolinate hjælper med blodsukkerniveau og er afgørende for at hjælpe insulin i kroppen får glukose i blodet til cellerne, hvor det anvendes som energi. Det gør det noget, at folk med blodsukkeret problemer, såsom diabetes, måske overveje som et supplement. Krompicolinat kan også forbedre muskelmasse, hvilket er muskelmassen, mens faldende kropsfedt, gør det en stor supplement for dem, der forsøger at tabe sig og blive slankere. Mange mennesker bruger krompicolinat at hjælpe med cholesterolniveauer på grund af dets evne til at sænke LDL (low density lipoprotein), dårlige kolesterol, og hæve HDL (high density lipoprotein), gode kolesterol. Depression er en anden ting, at tage en krompicolinat supplement kan hjælpe.

fødekilder

Zink og krompicolinat er både store supplementer til at tage og kan tages på samme tid. Du kan også ønsker at tilføje nogle fødekilder for dem begge til din kost. Nogle gode mad kilder til zink omfatter østers, rejer, hummer, oksekød, kylling, grønne ærter, baked beans, græskarkerner, yoghurt og korn, der er blevet beriget med vitaminer og mineraler. Chrom picolinate kan findes i ølgær, magert kød, ost, indmad, fuldkorn, melasse, og klid korn.


        

Udgiv min kommentar