Fantacine.com

Kolde ømme behandlinger, der arbejder Fast

Kolde ømme behandlinger, der arbejder Fast


Forkølelsessår er små, blister-lignende udbrud, der opstår på læberne og område af ansigtet støder direkte op til læberne. De er forårsaget af en meget smitsom virus kaldet herpes simplex. Mange mennesker bærer herpes simplex virus for forkølelsessår og den forbliver hvilende meste af tiden. Men fra tid til anden virussen vil blusse op forårsager et forkølelsessår vises som kan være smertefulde og grimme. Forkølelsessår normalt rydde op inden syv til 10 dage på egen hånd, men der er en række ting, du kan gøre for at fremskynde processen og reducere rødme og smerte.

Anti-Viral Kolde ømme Cremer

Disse medikamenter kan bidrage til at fremskynde processen med inddrivelse, hvis du bruger dem, så snart du har lyst til en kold ømme bliver vist. Dette vil normalt begynde med en prikkende fornemmelse på eller omkring læben som herpes virus spreads og kopierer sig selv på overfladen af ​​din hud. Påfør cremen på det angrebne område op til fire eller fem gange om dagen, og sørg for du vasker dine hænder umiddelbart før og bagefter for at forhindre yderligere spredning. Disse cremer indeholder normalt aciclovir eller pencicolovir, ifølge NHS Choices, og de er bredt tilgængelige i apoteker uden behov for en recept.

Anti-Viral Kolde ømme Patches

Kolde ømme pletter er også en anti-viral behandling indeholdende hydrokolloid. Plasteret er normalt hud farvet og skjuler den kolde ømme helt mens det heler, medvirken god bedring og samtidig fungerer som en cover-up af selve forkølelsessår.

Non Anti-Viral Kolde ømme Cremer

Ikke antivirale cremer bidrage til at mindske irritation, rødme eller tørhed af forkølelsessår. Disse cremer er ikke designet til at fremskynde inddrivelsen af ​​et forkølelsessår, men snarere give en øjeblikkelig reduktion i ubehagelige symptomer. Det betyder, at de kan anvendes i hele forekomsten af ​​et forkølelsessår i modsætning til blot i starten, hvilket giver hurtig lindring til enhver tid du har brug for det. Ikke antivirale cremer kan købes på et apotek uden recept.

smertestillende medicin

Forkølelsessår kan være smertefulde især hvis de er ganske alvorlige eller har spredt sig ud over den oprindelige sted for infektion. Under en smertestillende stof såsom paracetamol eller ibuprofen, som begge er tilgængelige på apoteker uden recept, vil give hurtig lindring fra ubehag i det berørte område samtidig med at spise, drikke og børste tænder mindre ubehageligt.


        

Udgiv min kommentar