Fantacine.com

Er Olive Leaf forårsage astma?

Er Olive Leaf forårsage astma?


Mange astmatikere er bekymrede over at bruge ekstrakter såsom oliven blade; nogle Botanics kan forårsage eller forværre astma ved skærpende allergi. Men ifølge Dr. James R. Privitera, oliven blade kan faktisk spille en rolle i behandlingen af ​​astma.

Historie

Stammer fra dele af oliventræet, er oliven blade ekstrakt bruges som en urtekosttilskud.

Anvendelser

Olivenbladsekstrakt indeholder oleuropein, som er kendt for sin evne til at bekæmpe infektion og øge immunitet. Det er også bruges til at bekæmpe træthed, hud og svampeinfektioner spørgsmål, helvedesild, forkølelse og influenza og et væld af andre sundhedsmæssige forhold.

Astma Behandling

Olivenbladekstrakt menes at være nyttige til behandling af astmaanfald forårsaget af allergi; tillægget menes at afgifte kroppen og hjælpe immunsystemet mere effektivt at bekæmpe miljømæssige allergener.

Bivirkninger

Selv i høje doser, er Olivenbladsekstrakt ikke kendt for at forårsage bivirkninger, uanset om de indtages eller anvendes topisk.

Forsigtig

Olivenblad bør ikke anvendes som erstatning for eksisterende astma kontrol medicin. Astma patienter bør konsultere en læge, før du begynder enhver alternativ astma behandling.


        

Udgiv min kommentar