Fantacine.com

Bivirkninger af B-12 skud

Din krop har brug vitamin B-12 eller cobalamin. Det hjælper i DNA produktion og udvikling af en sund nerve og røde blodlegemer. Det hjælper din krop brug fedt og kulhydrater til energi. Mangel på dette vitamin kan hvis du føler træt. I mere alvorlige tilfælde kan du udvikle anæmi, maveproblemer og nerveskader. Hvis du føler kørt ned kan du blive fristet til at tage et B-12 skud til at hjælpe. Mens B-12 injektioner er normalt veltolereret, kan der være milde og alvorlige bivirkninger, hvis du injicerer for meget.

Problemer injektionsstedet

Optagelse af injektioner af B-12 kan føre til rødme, varme, smerte og hævelse på injektionsstedet. Dette bør stilne, men sørg for at ringe til din læge, hvis disse symptomer bliver værre, eller ekspandering eller fornemmelser af varme spreder sig til andre områder af kroppen.

hypokaliæmi

Mens få injektioner af B-12, kan dine niveauer af kalium blive for lavt. Hvis dette sker, du kan opleve muskelkramper og svaghed. Smerter i benene og følelsesløshed kan også forekomme.

kardiovaskulære symptomer

B-12 injektioner kan forårsage uregelmæssige eller hurtige hjerteslag og hjertebanken. I svære tilfælde kan du opleve smerter i brystet, åndenød, svaghed på den ene side af kroppen og andre tegn på et slagtilfælde.

Allergiske reaktioner

Allergiske reaktioner over for B-12 injektioner er sjældne. Kig efter symptomer på udslæt, der er kløende og hævede, udslæt i ansigtet, hals eller tunge, svær svimmelhed eller åndedrætsbesvær.

andre symptomer

Tager B-12 injektioner kan forårsage diarré, kvalme og mavebesvær. Hurtig vægtstigning, ekstrem tørst og hyppig vandladning er også rapporteret.


        

Udgiv min kommentar