Fantacine.com

Sådan Sammenlign Lumineers til traditionelle Dental Finer

Sådan Sammenlign Lumineers til traditionelle Dental Finer


Lumineers er ikke en ny opfindelse, men snarere en, der er blevet genfødt ved en ændring af navn og nye teknikker. Oprindeligt kendt som Cerinate, Lumineers er midlertidige finér, der kan anvendes i løbet af tænder til at rette fejl, skjule misfarvning eller reparere små chips eller revner. Men traditionelle dental finér er det foretrukne valg for mennesker med alvorlige problemer, der ønsker optimale resultater.

Instruktioner

1 Vælg Lumineers, hvis du er ekstremt følsomme over for smerter eller foretrækker at have en procedure, der er mindre invasiv. Lumineers kræver kun minimal slibning og polering af tænderne før påføring (fra 0 til .2 mm), mens de traditionelle dentallaminater er mere invasive (ofte kræver .5 mm af slibning).

2 Brug Lumineers hvis du ikke er overbevist, du ønsker dental finér evigt og ønsker at prøve en midlertidig løsning. Lumineers er lettere at fjerne end traditionelle finér og efterlader ingen permanent mærke på dine tænder, som giver dig mulighed for at gå tilbage til "naturlig", hvis du beslutter at gøre det. Traditionelle dental finér, kræver imidlertid, at tanden slibes inden påføring, hvilket betyder, at det derefter skal være omfattet af en finer evigt.

3 Besøg DentalPolls hjemmeside for at se videoer om anvendelsen af dental finér, herunder flere der sammenligner Lumineers til traditionelle dental finér (se Resources nedenfor). Videoerne vil give dig en god idé om, hvad der venter, hvad proceduren indebærer, og hvad de endelige resultater vil være.

4 Vælg Lumineers hvis du vil have den kosmetiske effekt af finér, men har ikke råd traditionelle porcelæn finér. Prisforskellen kan være op til 50 procent i nogle tilfælde, afhængigt af tandlægen og hvor omfattende din behandling er. Da Lumineers kan fjernes uden at beskadige tænderne, kan du altid erstatte dem senere med traditionelle dental finér.

5 Spørg din tandlæge til at sammenligne begge typer af finér, hvis du spiller sport-især kontakt sport. Lumineers er meget tyndere og kan chip lettere, mens porcelæn finér er stærkere.

TIPS

  • Når du sammenligner dem med traditionelle finér kan Lumineers se voluminøse på nogle mennesker, afhængigt af deres ansigt struktur og jawline. Din tandlæge bør være i stand til at fortælle dig, om du er en god kandidat til Lumineers ved at tage røntgenbilleder og undersøge din mund struktur nøje.
  • Traditionelle finér kan forårsage tænder følsomhed på grund af den mere omfattende fjernelse af emalje.

        

Udgiv min kommentar