Fantacine.com

Sådan discount dental Services

Ifølge Colgate, bør de fleste patienter besøge deres tandlæge to gange om året for en rengøring og helbredsundersøgelse. Hver af disse besøg består af afgifter for rengøring selv, røntgenstråler og dental eksamen. Du kan tage skridt til væsentligt lavere omkostninger til denne pleje.

Instruktioner

Nedsatte Dental Services

1 Pay fuldt ud.

Spørg din tandlæge, hvis han giver rabat til patienter, der betaler deres regning i fuld. Mange patienter er for sent at betale deres medicinske regninger, så nogle tandlæger tilbyder en rabat for fuld betaling som et incitament. Tal med din tandlæge om dette på tidspunktet for service. Hvis han ikke normalt tilbyde denne rabat, spørge, om han ville være villige til at gøre en engangs-undtagelse for dig.

2 Spørg om venner og familie rabatter.

Hvis du ser en ny tandlæge for første gang, skal du sørge for at fortælle ham, der henviste dig. Se om han giver nogen særlige "venner og familie" rabat til nye patienter, som blev henvist af en etableret kunde. Hvis du allerede er en etableret patient af en tandlægepraksis, ringe og se om de kan give dig nogen form for rabat, hvis du henviser en række nye patienter til deres kontor.

3 Brug en kupon.

I et forsøg på at nå frem til nye patienter, mange tandlæger sende kupon afsendere. Disse kupon pakker kan være for ting som "$ 100 off enhver tjeneste" eller "fri kridtning kit med første besøg." Hvis du ikke har modtaget nogen kuponer med posten for nylig, kalder et par lokale tandklinikker og se, om de har nogen forfremmelser foregår, og hvis de ville være villige til at sende dig en kupon.

4 Tjek din lokale tilstand dental organisation.

Hver stat har en dental forening designet specielt til at imødekomme de dental behov lav indkomst personer. Du kan finde ud af hvordan man kan nå din lokale tilstand dental organisation på American Dental Association hjemmeside.

5 Besøg din lokale tandlæge skole.

College campusser, der har en tandlæge eller tandplejer program normalt tilbyde billige dental eksamener. Det giver den studerende en mulighed for at øve på så mange nye patienter som muligt. Nogle universiteter tilbyder en bred vifte af diskonterede tandlægeydelser, men de fleste tilbyder kun generelle rengøring.


        

Udgiv min kommentar