Fantacine.com

Alternativer til Tandtråd

Alternativer til Tandtråd


Den amerikanske Dental Association anbefaler tandtråd to gange om dagen til at udtrække mad og bakterier mellem tænderne og dermed medvirke til at forebygge huller i tænderne. Af grunde fra arthritis til blodsygdomme, flossing den traditionelle måde er ikke altid en mulighed. Heldigvis er der flere alternativer af samme eller noget mindre effekt end tandtråd for dem med floss-prohibitive omstændigheder eller betingelser.

Vand Vanding

En vand pick eller dental irrigator bruger en højtryks-strøm af vand til at skylle væk mad mellem tænderne og omkring tandkød. En 2006 undersøgelse offentliggjort i Journal of American Dental Association fandt, at personer, der brugte den en kunstvanding enhed 1mm fra subgingival tandkødsranden betydeligt reduceret tilstedeværelsen af ​​parodontale bakterier i forhold til dem, der kun børstet. Især for lider af paradentose eller dem med følsomt tandkød, vandet pick-enheden er især nyttig, fordi vandet stream forårsager mindre smerte end den barske bevægelse af tandtråd. Du kan også finde en vand pick nyttigt, hvis tandbøjle sønderdele eller rive regelmæssig tandtråd. Den samme undersøgelse fra 2006 fandt, at anvendelse af anti-bakteriel mundskyl stedet for vand også øget effektivitet af kunstvanding ved at fjerne flere bakterier end vand alene. Spørg din tandlæge for anbefalinger om kvalitet vand picks.

antibakteriel Mundskyl

Antibakteriel mundskyl er ikke så effektiv til at fjerne mad mellem tænderne, men det er helt sikkert bedre end kun at børste. Kig efter en mundskyl indeholder æteriske olier og fluorid i tillæg til antibakterielle midler, som vil styrke dine tænder. Ifølge en undersøgelse fra 2006, munden skylninger indeholder æteriske olier forhindrede inflammation og tandkødsbetændelse mere effektivt end dem uden. Indtil for nylig, alkoholindholdet i de fleste antibakterielle mundskyllevand forårsagede en brændende, sviende fornemmelse i hele munden. I dag er en række alkoholfrie antibakterielle mundskyllevand gør det lettere at gennemføre de anbefalede 30 sekunder af hvislende uden tårer strømmende ned dine kinder.

interdentalbørster

Interdentalbørster ligne miniature baby flaske børste rengøringsmidler, så de kan få adgang til de små sprækker mellem tænderne. Børstehårene af en interdentalbørsten tillægger en kort, tynd metaltråd med ekstra-bløde, fleksible børster til at undersøge og spin mellem tænderne uden smerte eller irritation. Ifølge den amerikanske Dental Association, hjælp antibakterielle mundskyl efter interdentale børstning øger effekten af ​​begge tandtråd alternativer.

Power Flossers

En undersøgelse fra 2006 i Journal of American Dental Association mekanisk tandtråd var en yderst effektivt alternativ til manuel brug af tandtråd, men kunne være for barsk for dem med fremskreden paradentose. Nogle gange kaldes mekaniske flossers, disse enheder kræver, at du kun indsætte floss mellem tænderne og tryk på tænd-knappen. Ved aktivering, enheden vibrerer i horisontale og vertikale bevægelser, bevæge tandtråd gennem dine tænder.


        

Udgiv min kommentar