Fantacine.com

Aloe vera plante retsmidler

Aloe vera plante retsmidler


Aloe vera plante er blevet brugt til at øge skønhed og helbrede kroppen i tusinder af år. Den indeholder mange vitaminer, mineraler og aminosyrer og fedtsyrer, der gør det en effektiv antiseptisk, der kan sikkert bruges internt og eksternt. Du kan klippe og bruge plantens blade eller bruge ren aloe vera gel til at hjælpe med hudsygdomme, som et vægttab støtte, og et afføringsmiddel.

aktuel anvendelser

Aloe vera er et effektivt helbredende middel til hud tilstande såsom eksem, ar, forkølelsessår, forbrændinger, snit, udslæt og insektbid. Skær en aloe vera blad fra en plante og presse det til at frigive saft og anvende det direkte til det berørte område. Den vil danne et tyndt beskyttende lag over huden. Anvend ren aloe vera gel direkte til din hud, hvis du ikke har adgang til en aloe vera plante.
Aloe vera er også en effektiv eksfolierende fugtighedscreme. Bland 4 spsk ren aloe vera gel med 1 spsk vegetabilsk glycerin. (Vegetabilsk glycerin er en tyk væske, der er normalt lavet af palmeolie eller kokosolie. Du kan købe vegetabilsk glycerin på mange helsekost butikker og online urte hjemmesider.) Køleskab blandingen i en til to timer, og anvende det direkte til dit ansigt. Lad virke i 15 til 20 minutter og skyl den af ​​med lunkent vand.
Du kan også lave en aloe vera ansigtsmaske til bekæmpelse af acne på dit ansigt og krop. Bland 1/2 spiseskefuld hver af ren aloe vera gel og honning og 1 spsk havtang. Lad blandingen sidde i 10 minutter, mens du vaske og tørre dit ansigt, derefter anvende det til dit ansigt, springer øjet område, og lad den i ca 15 minutter, før skylning det ud med varmt vand.

Vægttab Aid

Aloe vera accelererer stofskiftet i leveren, som igen driver kroppen til at forbrænde mere energi. Drik 4 ounces aloe vera juice om dagen sammen med et minimum tre gange ugentlig motion rutine.

Afføringsmiddel

Aloe vera er et effektivt indre afføringsmiddel. Rør 2 spsk ren aloe vera gel i en 8-ounce glas tranebær eller æblejuice og drikker det hver morgen eller aften før sengetid i fem på hinanden følgende dage til at lindre forstoppelse.

Tips

Selvom aloe vera er generelt ikke giftigt for kroppen bør du altid bruge det i moderate mængder. Den anbefalede maksimale daglige dosis af aloe vera gel er 1 til 2 spiseskefulde, aloe vera juice er 1 til 4 ounce og koncentreret aloe vera er ca. 1/2 ounce eller 15 gram.


        

Udgiv min kommentar