Fantacine.com

The Best Foods at spise for dansere

The Best Foods at spise for dansere


Nutrition er blevet et populært emne i dagens samfund. Der er utallige teorier, bøger og kost planer derude vejledende folk til bedre organer og livsstil. Men der er et par tricks af handelen, som aldrig vil svigte for de personer, der ønsker at opnå den optimale krop og styrken af ​​en danser. Visse fødevarer kan virkelig hjælpe med at opbygge lean muskel og give den nødvendige energi, der dansere behov.

Lean Proteiner

En afgørende komponent til enhver sund kost, især én for en danser eller atlet, er masser af magre proteiner. Laks er stor, fordi det er generelt lavt fedtindhold, når pocheret, grillet eller bagt. Også, laks er en stor kilde til omega-3 fedtsyrer, som hjælper lette et sundt hjerte. Andre gode muligheder omfatter fedtfattig, græsk stil yoghurt og 1 procent hytteost. Begge er generelt høj i protein, som vil give energi.

Soja

Soja er et glimrende valg, fordi det indeholder protein, fibre, omega-3 fedtsyrer og calcium. Mange mennesker overser soja indstillinger uden for standard sojamælk. Edamame, sojabønner, der ligner sne ærter, er stor, fordi den ikke indeholder så meget fedt som nødder gøre, men giver lige så meget protein. Varm dem op og let salt dem; de gør en stor snack mellem måltiderne. Soja-baserede protein pulver, som kan købes på ethvert vitamin butik, kan føjes til frugt smoothies, der giver ekstra protein til at holde dig fuld og fuld af energi.

Sunde Carbs

Hver danser behov kulhydrater for at opretholde en sund vægt og få strøm. Mange mennesker kan vige tilbage fra kulhydrater, fordi de tror, ​​de vil tage på i vægt, men der er masser af gode kulhydrater, som vil hjælpe med at opbygge lean muskel. Havregryn er et godt valg fordi er indeholder vitaminer og er lavt kalorieindhold, når tilberedt med fedtfattig mælk eller sojamælk. Søde kartofler er en sund stivelse, der er både tilfredsstillende og fedtfattig når serveret med en lille smule af vegetabilsk spredning og kanel. Endelig, så glem ikke frugt. Frugt, især bær, er høj i anti-oxidanter og giver sunde, naturlige sukkerarter, der vil holde dig fyldt med energi og sund.


        

Udgiv min kommentar