Fantacine.com

Syre refluks symptomer hos spædbørn

Gastroesophageal reflux (GER eller sure opstød) hos spædbørn opstår, når fødevarer eller mavesyre strømmer tilbage fra maven til spiserøret, hvilket får dem til at spytte op. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearing House (NDDICH), mere end 50 procent af spædbørn har GER, og de fleste lider ikke andre end ubehag og spytte op konsekvenser --- de fortsætter med at spise, tage på i vægt og trives. Dog kan spædbørn lider gastroøsofageal reflukssygdom (GERD), som påvirker deres appetit og evne til at tage på i vægt.

Almindelige symptomer på GER i Spædbørn

Babyer med GER ofte spytte op, græde mere, er irritabel når fodring og hoste eller hikke ofte. En baby kan også bue ryggen, mens fodring, forbruge utilstrækkelige mængder eller undgå at fodre helt. Babyer lider GER tendens til at vågne ofte i løbet af natten; Men da dette er en fælles begivenhed i barndommen, det bør ikke betragtes en endelig tegn på GER hvis ingen andre symptomer er til stede.

Almindelige symptomer på GERD

Spædbørn med GERD ofte vise mange af de samme symptomer som GER ramte. Men spædbørn med GERD tendens til at være anæmiske, irritabel, har dårlig vækst, choker eller gag mens man spiser og udviser en vedvarende aversion mod mad. De kan også lide af åndedrætsproblemer såsom hvæsen, lungebetændelse og kronisk sinusitis.

Diagnose

GER eller GERD er oprindeligt diagnosticeret ved konsultation mellem forældre og børnelæge. Tests kan være nødvendige for at bestemme sværhedsgraden af ​​tilstanden. En øvre GI-serie fremhæver spiserøret, maven og øvre del af tyndtarmen efter spædbarnet får barium at fremhæve organer; x-ray er undersøgt for eventuelle afvigelser. PH-sonden anvendes til måling mave syrer og kanaliseres gennem spædbarnets næse til toppen af ​​spiserøret. En øvre GI endoskopi undersøger spiserøret, maven og tyndtarmen med en tændt sonde kaldet et endoskop. En diagnose kan også ske via en gastrisk tømning undersøgelse, hvor spædbarnet indtager en sikker radioaktivt kemikalie, som er fulgt gennem mave-tarmkanalen ved et specielt kamera.

Behandling

I milde tilfælde af GER, ingen medicin er nødvendig, da de fleste børn vil vokse problemet. Løft barnets hoved i krybbe eller bassinet, beholde barnet oprejst efter en fodring eller ændre hans fodring tidsplan for at hjælpe med at lindre symptomer og ubehag.
For mere alvorlige tilfælde af GER eller GERD, antacida, syre blokkere eller sure undertrykkere godkendt til spædbørn er ordineret. Kirurgi kan være nødvendig i sjældne tilfælde.

Advarsel

Altid konsultere en børnelæge, før der gives antacida, naturlægemidler tinkturer eller andre over-the-counter medicin til et spædbarn.


        

Udgiv min kommentar