Fantacine.com

Bivirkninger af hyben

Bivirkninger af hyben brug er slet ikke almindelige, og de er som regel forbundet med indtagelse af store mængder af urter. Men personer, der er interesseret i at bruge hyben skal bruge et gran af forsigtighed, som enhver form for urt har potentiale til at forårsage bivirkninger og allergiske reaktioner hos nogle mennesker.

Identifikation

Den hyben er frugten del af rosen planten. Denne frugt er spiselige, en naturlig kilde til C-vitamin, og det er almindeligt anvendt i te, sirupper, kosttilskud og pulvere til en række lidelser eller som en kulinarisk ingrediens.

Forekomst af hyben bivirkninger

Bivirkninger af hyben brug er ikke almindelige, men når de gør forekomme de normalt forbundet med en overdosis af urter. Personer, der bruger hyben bør indtage frugten moderat og altid følge anvisningerne på hyben produkter.

Indånding af hybenpulver skal altid undgås, da pulveret er kendt for at forårsage svær lungeirritation hvis det inhaleres.

tarm-effekter

Hyben indtagelse kan give bivirkninger på tarmsystemet. Disse virkninger kan omfatte oppustethed, gas, mavekramper, opkastning, diarré og maveproblemer. Disse bivirkninger tendens til at forekomme i personer, der benytter en daglig dosis på 3 eller derover g hyben.

Hud Effects

Cremer, der indeholder hyben har været kendt for at forårsage allergiske reaktioner hos brugerne. Disse allergiske reaktioner spænder fra milde hudirritationer til svær kløe og hævelse af huden.

Allergisk reaktion

Som hyben er en naturlig del af en plante, er det muligt for nogle personer at have en allergisk reaktion på hyben. Symptomer på en alvorlig allergisk reaktion omfatter hududslæt, svimmelhed, kløe, hævelse af tunge eller hals og åndedrætsbesvær. En allergisk reaktion er en livstruende situation, der kræver akut behandling; hvis du oplever nogen af ​​disse symptomer efter indtagelse hyben eller bruge det på din hud, søge lægehjælp med det samme.

Advarsler

Hyben bør aldrig indtages af gravide eller ammende mødre. Personer med medicinske tilstande bør altid tale med deres læge, før de bruger nogen form for urtekosttilskud.

Hyben kan påvirke absorptionen af ​​jern i kroppen og skal undgås af personer, der lider af blodsygdomme og visse typer af anæmi såsom seglcelleanæmi.

Naturlægemidler kosttilskud er ikke reguleret af Food and Drug Administration (FDA). Hvis du er interesseret i at bruge en hyben supplement, forskning virksomhed, der producerer tillægget og sørg for at følge anvisningerne på flasken.


        

Udgiv min kommentar