Fantacine.com

Naturlægemidler Vitaminer til mænd

Naturlægemidler Vitaminer til mænd


Naturlægemidler og vitamintilskud menes at fremme den generelle sundhed eller lindre en bestemt lidelse. På grund af de biologiske forskelle mellem mænd og kvinder, nogle urter og vitaminer arbejde specifikt for det ene køn. Urter og vitaminer til mænd fokuserer generelt på de mandlige spørgsmål af lav libido, impotens og prostata sundhed.

Saw Palmetto

Saw Palmetto blokerer produktionen af ​​hormoner, der forårsager en forstørret prostata. En forstørret prostata er et fælles problem for mænd over 50 og kan føre til ubehag og tab af blærekontrol. Savpalme kommer fra en palme på Atlanterhavskysten og er den mest almindelige urte behandling af forstørret prostata, bringer lindring til en ud af tre patienter. Dens en billig supplement selvom forskellige formuleringer kan producere forskellige resultater.

rødkløver

Rødkløver er en anden urt til at hjælpe med prostata problemer. Det hæmmer hormonproduktionen, således at hæmme væksten af ​​prostata. Dens antioxiderende virkning kan nedsætte risikoen for prostatacancer og dens store mængde af isoflavoner også regulere hormonelle svingninger og psoriasis. En undersøgelse foretaget af producenten af ​​Trinovin fundet en forbedring af urin flow og fald i prostata vækst symptomer med 23 procent. Virkningerne af rødkløver kan mærkes inden for en måned, men efter den første måned, flytter i et meget langsommere tempo.

Gingko Biloba

Gingko Biloba anvendes til behandling af en bred vifte af emner. Fysisk dens bruges til at stimulere cirkulation og mentalt dens menes at øge koncentrationen og lindre depression. Kombineret, kan dette give en tostrenget tilgang til impotens. Først ved at stimulere cirkulation det øger blodtilførslen til penis. Dette kan hjælpe mænd får og vedligeholde en erektion. For det andet kan det bidrage til at afhjælpe stress og depression, der er blevet kendt for at forårsage erektil dysfunktion. Forøget koncentration kan også have en positiv virkning på opretholdelse af en erektion under samleje. Den anbefalede dosis er 40 til 80 mg tre gange dagligt. Ulempen til Gingko Biloba er du skal tage det på den stadige anbefalede dosis for evt måneder før resultaterne mærkes.

Muira puama

Den Muira puama er et lille træ i den brasilianske regnskov, der øger sexlysten og stopper impotens. De elskovsmiddel virkninger kan mærkes af både mænd og kvinder, men har den ekstra mandlige fordel stoppe erektil dysfunktion. Det interagerer også med den mandlige krop til at bidrage til at mindske hårtab og fungerer som et centralt nervesystem tonic. Det toner, mellemværender og styrker centralnervesystemet samtidig tjener som en anti-depressivt. Selvom få berygtet i USA, er det mest kendte i Europa og Sydamerika.


        

Udgiv min kommentar