Fantacine.com

Gør en IUI og samtidig være en ryger

Gør en IUI og samtidig være en ryger


IUI står for intrauterin insemination, en fertilitetsbehandling hvorunder sperm injiceres direkte ind i livmoderen med en lille, fleksibelt kateter. Det er ikke tilrådeligt for enhver kvinde forsøger at blive gravid med en IUI at ryge under eller efter indgrebet.

Befrugtning

Oddsene for at blive gravid og bringe at kalde en sund IUI barn, samtidig med at røg er fattige. Ifølge forfatterne til "Graviditet, fødsel og Newborn" absorbere nikotin ind i kroppen, mens behandlingerne finder sted kan forstyrre den indledende befrugtning, ægløsning proces og kromosomal udviklingen af ​​fosteret.

Graviditet

Rygning forstyrrer også absorptionen af ​​oxygen fra både moderen og fosteret, efter fødsel pædagog, Penny Simkin. Dette reducerer lungekapacitet af moderen, mens hun er rygning, og det udviklende lungekapacitet af fosteret i livmoderen. Aborter satser for rygere er også højere end for ikke-rygere, uanset metoden til undfangelsen.

Overvejelser

Hvis du er ryger og overvejer IUI eller en anden form for fertilitetsbehandling, er det tilrådeligt at stoppe med at ryge, før du begynder din forældrerollen rejse. Undersøgelser fra American Medical Association viser, at antallet af befrugtning og succesrige graviditeter af tidligere rygere tæt rivaler hastigheden af ​​kvinde, der aldrig har røget overhovedet.


        

Udgiv min kommentar