Fantacine.com

Sådan Find en Kompatibel Weight Watchers møde i nærheden af ​​dig

Sådan Find en Kompatibel Weight Watchers møde i nærheden af ​​dig


Vægttabet kan være en af ​​de vanskeligste udfordringer, du nogensinde står over for; men du behøver ikke at gøre det alene. Weight Watchers ikke kun giver dig en sund kost plan, men tilbyder vægttab støtte gennem gruppemøder med dine kammerater.

At finde den rigtige Weight Watchers møde er afgørende for din succes. Hvad gør et vellykket møde? En stærk kombination af en bekvem beliggenhed, kompatibel leder og sund støtte fra kolleger giver dig flest chancer for vægttab succes. Her er hvordan man finder den mest kompatible WW møde i nærheden af ​​dig:

Instruktioner

1 PRAKTISK PLACERING-Finde et møde tæt på dit hjem eller arbejdsplads gør det mere sandsynligt, at du vil deltage i møder regelmæssigt. Du kan finde et møde i nærheden af ​​dig ved at gå til Weight Watchers hjemmeside (se afsnit ressource nederst på siden) og stansning i det postnummer, hvor du gerne vil finde et møde.

2 RET LEADER-Den rigtige leder for dig, afhænger af din personlighed type. På dit første møde, lydløst evaluere din leder. Er de to af jer en god pasform? Er hun tilbyder opmuntring, samt tage sig tid til at besvare dine spørgsmål?

3 DEN RIGTIGE PEERS-finde de rigtige kammerater kan være lige så vigtig som at finde den rigtige leder. Dine kammerater bør være en kilde til opmuntring og motivation. Det er vigtigt at finde mindst et par medlemmer, som du kan relatere til. Du kan også bede en god ven til at deltage Weight Watchers med dig. De to af jer kan tilbyde hinanden masser af opmuntring, samt holde hinanden på sporet i mellem møderne.

4 tabe sig WORK-Check med din vejleder eller menneskelige ressourcer manager om at starte WW møder på din arbejdsplads. Du vil ikke have en undskyldning for at gå glip af møder, når møderne kommer til dig! Spørg Weight Watchers, hvor mange medlemmer er forpligtet til at starte en arbejdsplads gruppe.

5 finde en online støttegruppe-Weight Watchers tilbyder online support for dem, der ikke kan finde et sted i nærheden af dem, eller for dem, der har brug for lidt ekstra støtte i mellem møderne. Der er nogle vidunderlige WW samfund derude, der tilbyder opskrifter, tips og opmuntring. Hvis du tror, ​​en online Weight Watchers støttegruppe er for dig, så tjek afsnittet ressourcer nederst på siden for at komme i gang.

TIPS

  • Weight Watchers hævder, at de, der deltager i møder i kombination med at bruge deres online eTools program tabe betydeligt mere vægt end kun de deltager i møder.
  • Husk, nogle virksomheder og forsikringsselskaber planer tilbyde hel eller delvis refusion for WW medlemskontingenter.
  • Weight Watchers giver dig mulighed for at deltage i dit første møde gratis uden forpligtelse i de fleste områder. Den frie møde omfatter ikke programmet materialer, hvis du beslutter at deltage.
  • Vælg dine Weight Watchers møder med omtanke. De arbejder kun, hvis du deltage i dem.
  • Må ikke holde op WW bare fordi du ikke har fundet den rigtige møde for dig. Det er tilladt at skifte til en anden gruppe til enhver tid.

        

Udgiv min kommentar