Fantacine.com

Flydende Protein Diet

Protein danner byggestenene i kroppen og er et populært komponent i mange vægttab kostvaner. En flydende kost indebærer forbrugende kun høj-protein drikkevarer og vand til 12 uger. Proteinholdige drikke indeholder en balance af kulhydrater, proteiner, fedtstoffer, vitaminer og mineraler. De er designet til at erstatte måltider og kan købes fra supermarkeder og helsekostbutikker.

The Diet

En flydende kost er en hurtig, hvor de eneste ting, der kan forbruges er vand og høj-protein måltid udskiftning drikkevarer. Hver dag i kosten, du spiser 400 til 800 kalorier, og du mister to til fire pounds hver uge. Den hurtige varer i 12 uger. Så du gennemgår en proces med at reintegrere almindelig mad tilbage i kosten, og derefter en proces med vedligeholdelse.

Protein er den centrale ingrediens i denne diæt på grund af, hvor vigtigt det er for kroppen. Det hjælper i udvikling og reparation af muskler, knogler og endda hår, hud og negle. Det tager længere tid at fordøje og holder dig følelsen fuld i længere tid. Den afbalancerer blodsukkeret og hjælper til at reducere trangen til at snack. Det giver dig mere energi og hjælper musklerne reparere og Recove efter intens træning.

Denne diæt er ikke egnet til alle. Det er kun for dem, der er virkelig fede, og er ikke beregnet til folk, der er blot overvægtige. Kosten skal ske med tilsyn af en læge, da det kan give bivirkninger som træthed, muskelkramper, hovedpine, ondt i maven og svimmelhed, og i nogle kan det også forårsage hjertebanken og brystsmerter.

Protein Drinks

Der er mange typer af protein drikke, men kun få såsom optifast og Slim Fast, faktisk nedlod specielt til flydende kost og beregnet til anvendelse som måltidserstatningsprodukter protein drikke. Disse kommer i mange forskellige varianter og kan købes fra de fleste supermarkeder og helsekost butikker. Disse er taget på måltid tidspunkter i løbet af dagen, og det er tilrådeligt, at man tages inden for en halv time efter træning for at hjælpe med muskel opsving.

Der er andre sorter af høj-protein pulver til rådighed, der er fremstillet af valleproteinisolat, et komplet protein, afledt af komælk eller sojaprotein som også er et komplet protein, afledt af sojabønner. Mens disse kan være gavnlige protein pulver for sundhed, er de ikke designet specielt til at blive taget som en del af den høj-protein flydende kost, og det er tilrådeligt at tale med din læge, hvis du planlægger at bruge dem.


        

Udgiv min kommentar