Fantacine.com

Hvordan man laver en Sinus Skyl

Hvis du lider af problemer med bihulerne eller nasal allergi, ved hjælp af en saltvand (saltvand) nasal vask (udskylning) eller saltvand næsespray bør give dig lindring. Nasal vasker og sprays rydde allergener, slim og sekreter fra din sinus passager. Sådanne irritanter kan føre til indelukkethed, overbelastning og endda infektion. Når saltholdige vasker anvendes regelmæssigt, vil de tynde slim, faldet næseflåd og rense din næse af bakterier. Saline spray holder cilier (små hår) i din næse sundt. Den cilia befugte luften strømmer ind i dine lunger, fælde bakterier, og hjælpe din lugtesans. Du kan købe nasal saltvand fra enhver stof butik, men du kan også lave din egen løsning derhjemme.

Instruktioner

Hvordan man laver og brug Nasal Saline Solution

1 Hvis du vil gøre din hjemmelavede nasal saltvandsopløsning, bland 2 til 3 tsk af ikke - salt tilsat jod og 1 tsk. bagepulver til en pint destilleret eller filtreret vand. Kosher salt er bedst, fordi det er ren og har ingen tilsætningsstoffer. opløsningen ved stuetemperatur lagre.

Før du bruger løsningen i din bihuler, bland det for at sikre alle saltet er opløst. Hvis opløsningen er for salt og svier, når du bruger det, tilføje mere destilleret vand til opløsningen. Det bør være omkring den samme koncentration som dine tårer. Opløsningen bør opvarmes til normal kropstemperatur eller lidt varmere. Hvis vandet er for koldt, vil det medføre dine bihuler til at svulme op, og hvis det er for varmt, kan du brænde den følsomme foring af din næse og bihuler.

2 For at gøre en nasal vask, hæld 1/2 kop af løsningen i en pære sprøjte, en plastik sprayflaske (som den slags, som du finder med store-købte nasal opløsning) eller en neti pot. En neti pot er en lille keramisk tepotte-lignende beholder tilgængelige online eller i helsekostforretninger. Lean over en vask med hovedet frem og vippes til siden. Hæld opløsningen i et næsebor, så den sigter mod bagsiden af ​​dine bihuler. Den saltvand vil flyde ind i din næse og bør køre ud det andet næsebor. Nogle vil smitte ned på bagsiden af ​​din hals. Følg samme procedure med den anden næsebor. Hvis opløsningen er for salt, tilsættes mindre salt næste gang.

3 Hvis du foretrækker at bruge en saltvandsopløsning spray i stedet, kan det samme saltopløsning bruges i en sprayflaske. Ved hjælp af en næsespray er nemt. Det vil rense ud din bihuler og fugter din næse. Simpelthen sætte spidsen af ​​din sprayflaske eller pære sprøjte fyldt med saltvand i din næsebor og spray. Lad sprayen indtaste din næse, og derefter blæse ud resten i et væv. Gør dette i hvert næsebor.

TIPS

  • Hvis du bruger receptpligtig næsespray, læger foreslår, at du bruger en nasal vask eller spray før hånd at fjerne slim i næse. Hvis du er utryg eller nervøs udføre en nasal vask derhjemme, så spørg din læge til at vise dig, hvordan det gøres.

        

Udgiv min kommentar