Fantacine.com

Grundlæggende om Universal Healthcare

Universal sundhedsvæsen er et system, hvor regeringen med til at betale lægeudgifter af borgerne. Denne type af pleje kommer med nogle fordele for borgere såvel som et par ulemper. Det universelle sundhedssystem betales med skattekroner, som borgerne og tillader de borgere at få gratis lægehjælp efter behov.

regeringen Forudsat

Universal sundhedsydelser leveres af regeringen i det land, hvor systemet anvendes. Mange lande bruger denne type sundhedssystemet, herunder Canada, Storbritannien og Schweiz. Nogle af de universelle sundhedssystemer giver helt gratis behandling til borgerne, mens andre kræver borgerne til at købe sygesikring fra en liste over forsikringsselskaber. Med forsikringssystemet, nogle lande tilskud husstande, der gør under en vis mængde penge.

Skatter

Siden regeringen i det land med den universelle sundhedssystem betaler for den behandling, skatter finansierer dette system. Med de lande, der tilbyder gratis lægehjælp til alle sine borgere, er hele programmet finansieret med skat penge. Med programmer, der kræver borgerne til at købe forsikring, skatter finansierer subsidizations, der går ud til dem, der har lave indkomster. I nogle tilfælde er dette fører til højere skatter for at finansiere systemet for borgerne. Peter J. Ferrara rapport i Heartland Institute sammenfattes, at "nationalisere sygesikring i USA ville kræve skattestigninger store, langsom økonomisk vækst og øge den nationale gæld."

kontinuitet

En af fordelene ved universel sundhedspleje er, at det kan give kontinuitet i forsikringsdækning for borgerne. Uden denne type system, er det ikke ualmindeligt, at borgerne mister deres forsikringsdækning, hvis de mister deres job eller holde op. Med universel sundhedspleje, vil forsikringsdækningen altid være der, uanset hvor du arbejder. Denne form for dækning kan give kontinuitet og det vil fjerne behovet for forsikringsselskaberne at bekymre sig om allerede eksisterende forhold eller andre lignende restriktioner.

Omkostninger

En undersøgelse fra University of Dayton hjemmeside citeret undersøgt sundhedssystemet i Kina. Undersøgelsen konkluderede, at gennemførelsen af ​​programmet har resulteret i en mere ligelig fordeling af primær pleje og reduceret udgifterne gennem udnyttelse af klinikker end skadestuer. "Det betyder, at flere mennesker brugte de tilgængelige medicinske klinikker i stedet for at forsøge at bruge skadestuen til rutinemæssig medicinske behov. Dette havde den virkning at sænke omkostningerne for landet som helhed og gøre sundhedsvæsenet mere overkommelige for de fattige.


        

Udgiv min kommentar