Fantacine.com

Hvad er en hip Pointer Skade?

Hvad er en hip Pointer Skade?


En hofte pointer er en almindelig skade i kontakt sportsgrene som amerikansk fodbold eller hockey. Det kan være forårsaget af en direkte slag eller falde på din side. Mindre-voldelige sportsgrene som volleyball eller baseball kan også forårsage en hip pointer.

Fakta

Det ydre hofteregionen, består af den forreste hoftebensranden og større trochanter af femuren, er mere modtagelige for blå mærker fra kontakt.

Overvejelser

Det område, hvor hip pointers forekomme, almindeligvis kaldet hoftebenet, har lidt fedtholdige eller muskelvæv for at beskytte den.

Betydning

Smerter fra en hip pointer er lokaliseret og kan inhibere bevægelsesområdet af hoften og krop, især hvis de abdominale muskler er involveret.

Identifikation

Udtrykket "hip pointer" henviser normalt til en dyb blå mærker af muskler og knogler, men kan teknisk set også omfatte knogle chips eller pauser.

Diagnose

Smerte og ømhed definere det skadede område omkring hoften. En halte kan være til stede, og patienten ude af stand til at hæve sit ben mod tryk.

Forebyggelse / Solution

Hip pointers sjældent kræver operation. Initial behandling indebærer is, hvile og kompression. Efter to dage, kan tillades blid stretching.


        

Udgiv min kommentar