Fantacine.com

Hvordan man behandler Achilles tendonitis

Hvordan man behandler Achilles tendonitis


Når en atlet får Achilles tendinitis, er der ofte en tendens til at "arbejde gennem smerten." Det er en recept på katastrofe. Achilles senebetændelse skal anerkendes og behandles tidligt, før det bliver kronisk og invaliderende, eller senen brister.

Instruktioner

1 Vær opmærksom på de symptomer og fysiske fund, der er forbundet med Achilles senebetændelse. Jo tidligere denne betingelse er rettet, jo lettere er det at behandle.

2 Hvil senen. Reducer antallet af miles kører ugen, kalv øvelser og andre krævende fysiske aktiviteter og sport. Dybest set, hvis det gør ondt, stoppe med at lave det ondt.

3 Ice senen efter aktivitet. Begynd et program af blide, langsomme Achilleus strækker. Brug anti-inflammatoriske før træning eller efter behov for smerter.

4 Placer en 1/4 tomme elevator i skoens hæl af den påvirkede foden. Et løft af denne højde bør ikke forkorte Achilles, især hvis straks fjerne liften efter at problemet løser.

5 Se din læge, hvis behandlinger ikke afhjælpe problemet, eller det fortsætter ud over 3 eller 4 uger.

TIPS

  • Mens der har været nogle kontroverser omkring brugen af ​​anti-inflammatoriske til Achilles tendinitis, har der ikke været endelige undersøgelser, der forbinder en sådan brug og en øget forekomst af Achilles brud. Dette gælder især for intermitterende, fornuftig anvendelse.

        

Udgiv min kommentar