Fantacine.com

Hvordan til at tabe Eating Bananer

Hvis du har brug for at tabe sig, er der ingen grund til at ærgre sig, behøver du kun at vide, hvordan at tabe spise bananer. Tilføjelse bananer til din kost vil hjælpe dig til naturligt øge din kalium og hjælpe dig til at føle sig fuldt ud, så du kan tabe. Du vil næppe mærke de ekstra bananer, men du vil ikke spise så meget, og derfor vil miste mere vægt.

Instruktioner

1 Spis en banan om morgenen

Spis en banan før morgenmad hver morgen. Dette vil hjælpe dig til at føle sig fuldt ud, så du spiser mindre på morgenmad. Bananer er meget sund og meget mættende.

2 Spis en banan på frokost

Spis en banan, før du spiser frokost hver eftermiddag. Hvis du har brug for at tabe sig, skal du reducere det beløb, du spiser. Spise en banan vil hjælpe dig til at føle fuld, så du spiser mindre, og du vil så tabe.

3. Spis en banan i eftermiddag

Spis en banan om eftermiddagen, når du normalt ville have en eftermiddag snack. Bananer gøre en stor snack. Du vil miste mere vægt, hvis du spiser hvert par timer. Du krop vil altid føle sig fuldt ud og vil ikke gå i sult-tilstand, når det begynder at lagre fedt.

4 Spis en banan på Dinner

Spis en banan på middag hver aften. Du vil ikke være i stand til at spise en opfedning cheeseburger, pommes frites og en milkshake, hvis du spiser en banan først. Jo mindre opfedning mad, du spiser, jo mere vægt du vil tabe.

5 Spis en banan i aften

Spis en banan hver aften, før du går i seng. Du vil ikke have nogen midt om natten cravings og vil ikke komme op til en mid nat snack. Du vil være i stand til at tabe mere vægt og føler dig fuld på samme tid.


        

Udgiv min kommentar