Fantacine.com

Hvad er de behandlinger af psoriasis hos børn?

Psoriasis er en autoimmun sygdom, som kan påvirke huden og leddene. Den mest åbenlyse tegn på psoriasis er fremkomsten af ​​skællende, røde pletter på huden. Psoriasis kan udvikle sig i mennesker i alle aldre, herunder børn, og de mange behandlinger for psoriasis hos børn er ikke så forskellige fra voksne.

aktuel Behandlinger

Den mest almindelige behandling for psoriasis hos børn er anvendelsen af ​​aktuelle behandlinger. Ved moisturizing huden, kan syge mindske forekomsten af ​​tilstanden.

Systemiske behandlinger

Når aktuelle behandlinger mislykkes, undertiden læger vil ordinere en systemisk behandling af psoriasis. Normalt taget i pilleform, denne form for behandling er ganske risikabelt at folk, der har svage immunforsvar eller er modtagelige for leveren komplikationer.

lysbehandling

Phototherapy er behandling af visse sygdomme, som psoriasis, med ultraviolet lys. Det ultraviolette lys arbejder for at rydde de synlige effekter af psoriasis.

fotokemoterapi

Fotokemoterapi, som bruger ultraviolet lys i kombination med psoralen, der er taget enten gennem oral eller topisk administration, arbejder hurtigt for at hjælpe nogen komme psoriasis remission.

Læge Fish

I visse dele af verden, en populær behandling af psoriasis er anvendelsen af ​​"læge fisk", mere almindeligt kendt som den rødlige log sucker. Disse fisk spiser psoriasis-inficerede hudceller, mens ellers ignorerer den person, der behandles.


        

Udgiv min kommentar