Fantacine.com

Hvordan at slippe af en Candida Udslæt

Hvordan at slippe af en Candida Udslæt


En Candida udslæt kan forekomme overalt på kroppen, og også inden for et barns ble. Også kendt som candidiasis, disse udslæt vises, når der er nedbrydning af hudens ydre lag eller når der er en kemisk ubalance i kroppen. Candida trives i mørke og fugtige områder. En gær udslæt kan forekomme på huden, inden hudfolder, i munden (trøske), såvel som i det genitale område af både kvinder og mænd. Her er hvordan man behandler Candida udslæt effektivt:

Instruktioner

1 Rengør udslæt med sæbe og vand. Fuldt tørre området.

2 Påfør en over-the-counter Clotrimazole (Lotrimin) creme, som kan anvendes på Candida udslæt. Dette er en anti-svampe medicin, som ofte anvendes til behandling af andre tilstande, såsom fodsvamp og jock kløe. Det er imidlertid også effektive til behandling gær hududslæt.

3 Anvend binyrebarkhormon direkte til udslæt og derefter tilføje en smule vaseline til toppen af anti-gær agent. Gør dette i stedet for Clotrimazol behandlinger eller i mellem behandlingerne.

4 Hvis du ikke kan rydde op i din Candida udslæt derhjemme, besøge din læge for at få en recept på Diflucan eller receptpligtig styrke anti-svampe cremer. Ketoconazol kan også blive ordineret til at gælde for dit udslæt.

5 Tag probiotika i enten tablet eller flydende form. Du kan også spise yoghurt at erstatte de gavnlige bakterier.

TIPS

  • Du kan behandle en gær ble udslæt med pulvere såsom Mycostatin, Nilstat, Nystat-Rx eller svampedræbende creames.
  • En Candida udslæt i hudfolder kaldes intertrigo. Hvis du lider med denne type af gær udslæt, kan du enten bruge de metoder, ovenfor, men du kan også anvende en tørring løsning som Burrow s komprimerer og anvende flere gange om dagen.

        

Udgiv min kommentar