Fantacine.com

Et hjem afhjælpe for irritabel tyktarm

Et hjem afhjælpe for irritabel tyktarm


Den mest effektive hjem afhjælpe for irritabel tyktarm er at ændre din kost, som vil give fordøjelsen at være lettere på dine tarme. Disse ændringer kan ikke producere øjeblikkelige resultater, men over tid bør du se en forskel i, hvordan din krop behandler de bedre fødevarer, og i det lange løb, vil være til gavn i lindre din ubehag forbundet med din tilstand.

Valg af det rigtige Foods

Fødevarer med højt fiberindhold kan være nyttigt at mange lider af irritabel tarmsyndrom, som fiber regulerer afføring. Men selvom det kan lindre forstoppelse, kan det også resultere i øget gas og kramper. Den amerikanske FDA anbefaler at få en daglig mængde på 20 til 30 gram fiber hver dag.

Det er vigtigt gradvist at øge din fiber indtag i løbet af fire til seks uger. Bemærk, når gassen og kramper begynde. Eksperimenter med mængden af ​​fiber du tager i, indtil du får så meget som du har brug for at være til gavn uden at tilføje til den tilstand.

Fiber rige fødevarer omfatter grøntsager, frugter, bønner og korn. Nogle mennesker vælger at øge deres fiber med et tillæg. Metamucil fungerer godt for at give dig den mængde næringsstof, du har brug for og ofte forårsager ikke den ekstra gas eller smerte.

Mejeriprodukter bør begrænses, når de forsøger at rette op på irritabel tyktarm. Brug et supplement som Lactaid, der vil hjælpe din krop fordøje fødevarer. Reducer mængden af ​​mejeriprodukter du spiser Ved hvert møde så godt. Laktose intolerante individer bør undgå mejeri helt og søge protein og calcium fra andre kilder.

Indstilling af en regelmæssig Eating Schedule

Sammen med at spise de rigtige fødevarer at hjælpe med at behandle irritabel tyktarm, et måltid tidsplan er nyttigt, fordi det hjælper med at regulere din afføring. Undgå at springe måltider, da dette kan smide din krop ud af whack. Bestem din tidsplan baseret på arten af ​​din tilstand. Dem, der lider af diarré kan have gavn af at spise fem til seks små måltider om dagen kan hjælpe. Men hvis du har forstoppelse, tre store måltider fyldt med fiber rige fødevarer er en bedre løsning.

Typiske Måltider

Morgenmad kan bestå af hele hvede toast, æg og en Morgenmad kød. En ideel frokost ville være en sandwich eller salat. Til middag, ville kylling eller bøf med to sider af grøntsager være gavnligt. Snacks bør omfatte friske grøntsager og frugter, når de foreligger. Undgå forarbejdede fødevarer for at holde din tarm fungerer korrekt.


        

Udgiv min kommentar