Fantacine.com

Sådan Stop Tager Aciphex

Sådan Stop Tager Aciphex


Aciphex, også kendt som rabeprazol natrium, er et receptpligtigt tid-frigivelse caplet mod halsbrand. Aciphex ordineres sædvanligvis i 20 mg tabletter og anbefales til voksne og børn på 12 og op, der lider af halsbrand. Aciphex er også ordineret til behandling af sår på tolvfingertarmen, men kun til kortvarig brug. Fordi Aciphex er en tid-release medicin, bør du ikke bryde op pille eller knuse det på nogen måde, da det vil ødelægge integriteten af ​​medicinen.

Instruktioner

1 Kontakt din læge. Kun du og din læge kan afgøre sammen, hvis Aciphex er ikke det rigtige for dig. Hvis du oplever bivirkninger, såsom hævelse af leddene, hyppig vandladning eller en allergisk reaktion som åndedrætsbesvær eller hududslæt, skal du kontakte din læge.

2 Begræns dit dosis. Din læge kan anbefale aftrapning af dosis, men fordi Aciphex piller er tid-release, bør du ikke bryde op tabletterne. Efter at have talt med din læge om at begrænse dosis, kan du blive bedt om at tage en Aciphex pille hver anden dag for at begrænse halsbrand symptomer før endelig afbryde medicinen.

3 Tag et alternativt halsbrand afhjælpe. For at begrænse halsbrand, mens få off Aciphex og før du skifter til en ny medicin, bland 2 spsk. af æble cider eddike i et glas vand og drikke efter måltider. Æble cider eddike er et almindeligt anvendt hjem afhjælpe, der angiveligt skærer dårlige syre fra kroppen og erstatter det med god syre. Selvom æble cider eddike ikke er bevist af FDA til at arbejde mod halsbrand, kan det hjælpe dig, mens du skiftes mellem medicin.

4 Tag en ekstra halsbrand medicin efter smallere helt ud af Aciphex. Du behøver ikke at fortsætte med at tage æble cider eddike, når du har fået ordineret en ny medicin. Din læge vil sandsynligvis anbefale eller ordinere en anden medicin, baseret på din sygehistorie og aktuelle receptpligtig medicin. Andre recept halsbrand medicin din læge kan ordinere omfatter Zantac, prilosec, Nexium og Pepcid.

5 Overvåg dine bivirkninger. Hvis du stadig oplever de samme bivirkninger eller problemer, som du var med Aciphex, ringe til din læge og spørge, om du kan afbryde ny recept.

TIPS

  • Stop med at tage Aciphex det samme, hvis du udvikler en alvorlig allergisk reaktion, såsom hævelse af ansigt eller nældefeber.

        

Udgiv min kommentar