Fantacine.com

Er Resveratrol farligt?

Resveratrol forekommer naturligt i skind af druer og andre planter. Den antioxidant forekommer også i vine fremstillet af druer med en større forekomst i røde vine, når vinen er gæret med skind til en længere periode end hvide vine. Resveratrol er krediteret af nogle for den lave sats for hjertesygdomme findes i franske mennesker, der, som et folk, der har en række negative hjerte sundhedsmæssige faktorer såsom et højt fedtindhold kost og rygning.

Sikkerhed af Resveratrol

Ifølge webstedet healthline.com, er blevet udført nogen definitiv undersøgelse af sikkerheden og effektiviteten af ​​resveratrol. Der er åbenlyse bekymringer, at for meget alkohol kan have en negativ indvirkning på sundheden.

Hvem bør undgå Resveratrol

Webstedet drugs.com anbefaler folk med blodsygdomme, som kan forårsage blødningsproblemer bør kun tage resveratrol under tilsyn af en sundhedsmedarbejder. På grund af sin blodfortyndende effekt, bør folk med operationer planlagt ophøre tage resveratrol to uger før operationen og afstå fra at tage tillæg for to uger efter.

resveratrol Niveauer

Ifølge webstedet zhion.com, en liter rødvin indeholder 1,5 til 3 milligram resveratrol. Resveratrol kosttilskud er tilgængelige. Niveauer og renhed af resveratrol i kosttilskud varierer med producenten. Mange af kosttilskud er uddrag af den japanske knotwood plante, der indeholder højere koncentrationer af resveratrol end druer.

Resveratrol og Lægemiddelinteraktioner

Folk på eller under overvejelse til behandling med blodfortyndende medicin, bør konsultere en læge, før du begynder resveratrol behandlinger.

Resveratrol bivirkninger

Webstedet drugs.com rapporterer få bivirkninger.


        

Udgiv min kommentar