Fantacine.com

Hvordan en EpiPen Works

Hvordan en EpiPen Works

Brug af en EpiPen

Den aktive bestanddel, epinephrin, i EpiPen tilhører en klasse af lægemidler kendt som sympatomimetika. Disse medikamenter efterligne virkningerne af hormoner eller andre naturligt forekommende stoffer, der frigives i kroppen som reaktion på stress. Disse kemikalier øge blodtrykket, øger puls og snøre blodkar, hvilket er grunden bruges adrenalin til at afhjælpe den mest alvorlig allergisk reaktion, anafylaksi.

Anafylaksi

Nogle mennesker med allergi ikke bare nyse eller hoste reaktion på allergenet. De oplever anafylaksi som reaktion på insektbid, kontakt med latex eller fødevareallergi. Under anafylaksi, at patienten oplever et pludseligt fald i blodtrykket, vejrtrækningsbesvær og hævelser i ansigtet og halsen. Disse tegn viser, at øjeblikkelig lægehjælp med en adrenalin indsprøjtning via en Epi-Pen er nødvendig.

Hvordan en Epi-Pen Vender Anafylaksi

En Epi-Pen skjuler en nål pre-loaded med den passende mængde af epinephrin for ens kropsvægt. Patienten vil ikke bruge en Epi-Pen, indtil han oplever en alvorlig allergisk reaktion eller anafylaksi. På det tidspunkt, at patienten skrues sikkerhed hætten fra enden af ​​Epi-Pen, fjerner autoinjektor fra plastik ærme, og holder enheden på næven. Patienten skal svinge Epi-Pen siden af ​​sin ydre lår, indtil den sorte spids rammer låret i en 90 graders vinkel. Holder Epi-Pen siden af ​​låret i 10 sekunder tillader adrenalin tømmes helt fra nålen. Massere websted hjælper til at fremskynde lægemidlet i blodstrømmen. Injektion adrenalin direkte ind i låret leverer medicinen i hele kroppen hurtigere end at tage en oral dosis, der skulle fordøjes inden de kommer ind i blodbanen.

Den adrenalin rejser så faretruende lavt blodtryk ved at stramme blodkarrene. Adrenalin i blodet letter vejrtrækningen ved at hjælpe lunge muskler slappe af og reducerer hævelse i halsen og i ansigtet. Herefter puls stiger som blodtryk stiger, leverer den adrenalin hurtigere til hele kroppen. Når symptomerne på anafylaksi eller svær allergisk reaktion lethed, skal patienten stadig gå til en skadestue til fortsat behandling og evaluering af en medicinsk uddannet i tilfælde en sekundær reaktion opstår, når den Epi-Pen injektion aftager.


        

Udgiv min kommentar