Fantacine.com

Hvad er de behandlinger af lumbal Degenerative Disc sygdom?

Lumbar degenerative disc sygdom ses ofte hos ældre mennesker. Som folk bliver ældre, de diske i deres ryg tørre ud og blive svagere. De fleste mennesker er ikke engang klar de har dette problem, fordi ændringen er så gradvis. Til sidst selv, kan det føre til lændesmerter, men ikke altid. Undertiden skiverne simpelthen bliver ældre og svagere, men stadig fungere godt nok som støddæmpere, at en person ikke kan føle ubehag.

Hvad er en disk?

En disk er bindevæv, der sidder mellem 24 ryghvirvler i en persons spine.The nederste del af rygsøjlen i hvad der almindeligvis betegnes som den nedre ryg anses lænden. Skiverne virker som støddæmpere, når nogen sætter stress på rygsøjlen fra aktivitet som at hoppe. De beskytter også ryghvirvler fra tyngdekraften.

Årsager til Disc Degeneration

Skiverne degenerere gradvist over tid på egen hånd. I midten af ​​skiven, eller kernen, begynder at miste evnen til at absorbere vand og bliver dehydreret. Dette gør kernen mindre i stand til at absorbere stød. Tårer dannes og disken begynder at kollapse.
En rygskade kan forværre problemet og forårsage skiverne at degenerere hurtigere, som dåse rygning.

Symptomer

Tilbagevendende rygsmerter er den mest almindelige symptom en person vil opleve. Han vil typisk have smerter i et par dage på tidspunktet, men over tid smerten kan vare længere. Den kollaps af skiverne kan forårsage betændelse i nerver og Indfald af ryghvirvler.

Diagnose

Til diagnose lumbal DDD, vil en læge typisk gøre en fysisk eksamen, som kan omfatte en røntgenundersøgelse, test af reflekser og muskelstyrke, og et spørgeskema.
Hvis X-ray ikke giver nok information, kan en MR anvendes. Røntgenstråler viser problemer med knoglerne, men en MRI vil afsløre problemer med blødt væv. Ofte farvestof kan injiceres i det berørte område for at få skarpere X-ray resultater. Denne test kaldes en diskografi.

Ikke-operative treaments

Normalt, 97 procent eller mere af mennesker med lumbal DDD ikke brug for kirurgi. Prescription smertelindring ligesom acetaminophen, anti-inflammatoriske og / eller muskelrelaksantia kan gives for smertebehandling. Massage terapi kan hjælpe med at reducere smerte samt. Sengeleje kan også blive ordineret. Andre nyttige behandlinger kan omfatte fysisk terapi og motion for at styrke ryggen.

Kirurgiske treaments

Effektive former for kirurgi for lumbal DDD omfatter: lumbal laminektomi, fusion og discectomy. Discectomy indebærer at fjerne degenereret disken. Fusion indebærer fusionering ryghvirvlerne over og under den fjernede skive sammen. En lumbal laminektomi indebærer mindske presset på spinal nerver ved at tage det meste af hinden. Lamina er en struktur, der dækker bagsiden af ​​rygsøjlen.

Kirurgi Rehabilitering

Efter operationen, læger foreslår typisk en back klampe til at blive båret i et par uger. Fysioterapi for fire til seks måneder bagefter er også normalt


        

Udgiv min kommentar