Fantacine.com

Hvad Mineraler Gør Alkaline PH?

Hvad Mineraler Gør Alkaline PH?


Når en syre neutraliserer en base, en ionisk forbindelse kaldes et salt dannes. Salte, nogle almindeligt kendt som mineraler, kan danne løsninger, der kan være neutrale, sure eller basiske (også kendt som basisk), afhængig af de syre-base egenskaber af de indgående kationer (positive ioner) og anioner (negative ioner).

Relative Styrker af syrer og baser

Før en regel kan etableres om, hvilke salte (eller mineraler) producerer en alkalisk pH, er vi nødt til at forstå noget om de relative styrker af syrer og baser. En stærk syre er en, der næsten fuldstændigt dissocierer i vand, hvilket skaber en meget surt pH. En svag syre er en, der kun er lidt dissocierer i vand, hvilket efterlader en let sur pH. Det samme gælder med stærke og svage baser.

Generelle anvendelse af Acid-Base egenskaber Salte

Som en generel regel, salte dannet ved omsætning af en stærk syre med en stærk base er neutrale, salte dannet ved omsætning af en stærk syre med en svag base er sure, og salte dannet ved omsætning af en svag syre med en stærk basen er grundlæggende. Det er indflydelsen af ​​stærkere partner, der dominerer.

pH-skalaen

PH-skalaen bruges til at generere numre at vi nemt kan associere med sure, basiske og neutrale opløsninger. Det område af pH-værdier <7 anses syrlig. En pH-værdi på 7 er neutral. En grundlæggende (eller alkalisk) opløsning vil have en pH-område på> 7.

Fælles Ion Effect

Skiftet i positionen af ​​en ligevægt ved tilsætning af et stof, der giver en ion til fælles med en af ​​de ioner, der allerede er involveret i ligevægten kendt som den fælles ion effekt. Dette koncept kan redegøre for vanskelige ligevægte ligninger i løsningen, der bidrager til pH. Det betyder, at det ikke altid er mængden af ​​mineralsk, du føjer til den løsning, der ændrer pH.

Salte, der giver alkalisk pH

Salte afledt af en stærk base og en svag syre kan give basiske opløsninger. Almindelige eksempler på mineral-afledte ioner, der giver basisk pH er cyanid (CN), nitrat (NO2-), fluorid (F-), acetat (CH3CO2-), og carbonat (CO3-2). Dette betyder, at enhver mineral, der indeholder en af ​​disse bestanddele ioner når opløst vil producere en alkalisk pH. De mineraler, der kan gøre dette er alt for mange til navnet. Se linket i ressourcerne til mineraler opført af deres konstituerende ioner.


        

Udgiv min kommentar