Fantacine.com

Hvordan skal tjekkes dit blodsukker

Hvordan skal tjekkes dit blodsukker


Hvis du har diabetes, i modsætning til mange andre sygdomme, du spiller en integrerende rolle i overvågningen af ​​din sygdom via dit blodsukker. For eksempel kan spise for meget eller udøver for lidt smide dit stofskifte ud i et hjerteslag. Læger giver dig med udstyr, der gør det muligt at se, hvad dit blodsukker er periodisk og kontrollere, at din kost, oral medicin eller insulin alle gør deres job for at holde dine niveauer normalt. Det er vigtigt at forstå den korrekte måde at tage dit blodsukker, så du ved, hvis du nogensinde har brug for lægehjælp.

Instruktioner

1 Opret en tidsplan med din læge for rutinemæssige blodsukker aflæsninger, hvilket vil blive gjort til måltiderne. Arbejd med din læge for at skabe en testproceduren for tilfældige aflæsninger.

2 Kontroller batteriet i testen måler. Det vil slukke i cirka 20 sekunder.

3 Læg lancetten ind lancetten launcher - den enhed, stikker fingeren. Indstil indtrængen på fire eller fem afhængigt af "sejhed" af din hud. Sæt på fem, hvis din hud er ru, fordi det vil trænge dybere.

4 Vælg en finger til testen. Gnid en plet på din finger - målområdet - med en spritserviet. Drej testen måler på.

5 Placer lancetten launcher mod målområdet og tryk på knappen. Lancetten vil trænge din hud, udtagning af blod. Hold indrykket ende af teststrimlen op til blodet og lad det absorbere blodet. Placer den anden ende i testen måler.

6 Placer et stykke vat på stedet, der er blødning, indtil blødningen stopper.

7 Vent på, at testen måler at læse strimlen. Det bør tage mindre end 15 sekunder. Hvis dit resultat ikke vises inden for ca. 20 sekunder, vil måleren slukkes automatisk, og du bliver nødt til at prøve igen. En læsning under 100 repræsenterer normale aflæsninger; over 130 er grund til bekymring.

8 Bortskaf lancet, alkohol rub og vat i det farlige affald beholderen fra din læge. Denne specielt designet beholder forhindrer andre mennesker i at komme i kontakt med dit blod.

TIPS

  • Hvis testen måler undlader at læse strimlen, bruge en ny strimmel for at prøve igen. Optag dine aflæsninger i en notesbog, så du har en visning af tendenser i din krop og et mere omfattende billede af dit helbred over tid.
  • Ring til din læge, hvis dine aflæsninger er over 130 i to dage i træk.

        

Udgiv min kommentar