Fantacine.com

Sådan Aflever insulin Nåle på Home

Hver gang du får et skud, den brugte nål bliver en biologisk fare. Dette er ikke et problem for mennesker, der får skud på lægens kontor --- lægen eller sygeplejersken bare smider sprøjten væk i en særlig beholder. Men mennesker med diabetes, der injicerer deres insulin derhjemme nødt til at lære at bortskaffe nåle sikkert. At gøre dette er meget simpelt, men det kræver en smule forsigtighed.

Instruktioner

1 Anbring sprøjten direkte i den tomme plastik eller metal container. Vask ikke nål eller sætter den ned, selv for et øjeblik.

2 Læg et låg på beholderen.

3 Hold beholderen tæt dine andre diabetes leverancer. Dette vil hjælpe alle huske, at beholderen er for beskidte sprøjter.

4 Pak beholderen i gaffatape og bortskaffe det, når den er fuld.

5 Ring til din lokale sundhedsmyndigheder afdeling for at spørge om den bedste bortskaffelsesmetode i dit område.

TIPS

  • Plastbeholdere skal være stærk, så nålene ikke kan stikke igennem. En blegemiddel flaske er bedst, fordi den har en lille åbning og smal top, hvilket minimerer chancen for, at nogen nogensinde kunne nå ind i beholderen.
  • Der er flere muligheder for bortskaffelse, såsom overvågede nål-udvekslingsprogrammer og professionel bortskaffelse på en læge kontor eller hospital.
  • Sprøjter bære blodbårne sygdomme, og bør ikke håndteres af andre end den person, der modtager injektion eller hans pårørende. Pårørende skal undervises den korrekte måde at håndtere nålen sikkert. Nåle kan ikke genanvendes.

        

Udgiv min kommentar