Fantacine.com

Må Vacciner forårsage astma?

Må Vacciner forårsage astma?


Ifølge den amerikanske Lung Association, de seneste statistikker viser, at mere end 20 millioner amerikanere har astma, næsten 1/3 af dem børn. De præcise årsager til astma er ikke kendt, men nogle mistænkelige vacciner er skyld i ulykken.

Astma

Astma er en tilstand, hvor luftvejene er indsnævret. Nogle tyder på, at der er en sammenhæng mellem en allergisk reaktion og astma. Faktisk kan kontrollerende allergier hjælpe med at forhindre og lindre astmasymptomer.

Vacciner

Vacciner er døde eller svækkede vira og bakterier, eller stykker af disse mikrober, der udløser en immunrespons uden at forårsage sygdom. Når kroppen udsættes for fuld styrke mikrobe, immunsystemet er klar til at reagere og forebygge sygdom.

Temporal Foreninger

Nogle gange, når begivenhed A efterfølges af begivenhed B, den menneskelige hjerne associerer B som værende virkningen af ​​A. Dette kan være tilfældet mellem vacciner og astma. Hvis astmasymptomer vises efter en vaccine, vil personen med astma forbinder det med vaccinen.

Kliniske undersøgelser

Undersøgelser er blevet designet til at vurdere enhver sand associering mellem vacciner af alle typer og astma. De er videnskabeligt designet og udført at fjerne enhver bias, og indtil videre, idet ingen sammenhæng mellem vaccineret og er blevet påvist at udvikle astma.

Astma og luftvejssygdomme

Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, mennesker med astma er mere modtagelige for komplikationer fra luftvejssygdomme såsom influenza. Så det anbefales, at personer med astma vaccineres for at undgå luftvejsinfektioner.


        

Udgiv min kommentar