Fantacine.com

Hvordan man genkender Medicin, der kan forårsage overspisning

Hvordan man genkender Medicin, der kan forårsage overspisning


Nogle receptpligtig medicin er kendt for at lette vægtstigning, men der er andre, der rent faktisk forårsager patienter til at spise for meget. Kendskab til de bivirkninger, før du begynder at tage medicinen kan hjælpe dig med moderate din spise.

Instruktioner

Genkende Medicin, der kan forårsage overspisning

1 Diskuter bivirkninger af en medicin på længde med din læge, før at indvilge i at fylde recept. Ofte er der en anden form for medicin, du kan tage eller nogle forebyggende foranstaltninger, du kan bruge, så du ikke ender overspisning og få vægt.

2 Erkend at antidepressiva, der ikke er del af den nye generation af selektive serotonin reuptake hæmmere kan forårsage en til at spise for meget. Hvis du ikke kan tage en SSRI for din sygdom, så spørg din læge om den ældre klasse af medicin, som omfatter tricykliske antidepressiva og monoaminooxidasehæmmere.

3 Spørg din læge om lavere dosis orale præventionsmidler, hvis du bemærker selv at få vægt. Nogle piller, såsom Yasmin og Mircette, vil ikke ændre dine hormon niveauer så meget som en højdosis pille, hvilket reducerer sandsynligheden du vil spise for meget. For mere information om forskellene mellem p-hormon niveauer, besøge University of Maryland hjemmeside (se Resources nedenfor).

Forebygge vægtøgning Mens på medicin

4 Identificer hvorvidt du er på en medicin, der kan gøre dig tage på i vægt. Hvis du er, så tal med din læge og gå online for at finde oplysninger om, hvordan andre holde vægten. Sommetider undgå visse fødevarer kan hjælpe.

5 Skift din kost. Husk, at dessert og fastfood ikke er beregnet til at blive spist hver dag, og forsøge at få dine daglige anbefalede portioner frugt og grøntsager. Gør dette sjovere ved at gå plukke bær eller købe din producere på en gård markedet.

6 Motion. Selv om man tager en 30 minutters gang tre gange om ugen kan gøre en forskel. Hvis du ikke er i stand til at planlægge motion, så prøv tricks som at tage trappen og parkering længere væk fra indgangen til en butik for at få mere at gå ind i din rutine.

TIPS

  • Overspisning er ofte bundet til andre bivirkninger fra medicin såsom træthed. Hvis du er i stand til at trænge igennem dette symptom med regelmæssig motion og andre livsstilsændringer, kan det være muligt at stoppe enhver overspisning så godt.
  • Hvis du genkender årsagen til din overspisning er din medicin, skal du ikke tage dig ud af medicinen uden at tale med en læge først for at sikre du ikke lider endnu værre bivirkninger.

        

Udgiv min kommentar