Fantacine.com

Behandlinger for lav frit testosteron

Millioner af amerikanere lider af lave niveauer af frit testosteron, et endogent hormon produceres naturligt af både hanner og hunner. Primært en bekymring påvirker mænds sundhed, lav frit testosteron forekommer naturligt som det organ aldre, eller på grund af traumer til testiklerne, i henhold til Medical Library.

Der er forskellige fremgangsmåder til behandling af lavt frit testosteron hos mænd, både medicinske og ernæringsmæssige. Undersøgelse af fordelene ved hver, og hvordan de fungerer hjælper dig og din læge afgøre, hvilken er den rigtige for dig.

Testosteron Replacement Therapy (TRT)

Testosteron substitutionsterapi eller TRT, kan forbedre seksuel interesse, humør, erektil funktion, knogletæthed og muskelmasse, i henhold til Medical Library. Derudover National Institute on Aging rapporter, at højere niveauer af frit testosteron blandt ældre mænd forbedrer både kognition (tænkning evne) og hukommelse.

TRT hæver niveauet af frit testosteron i den mandlige krop. Ifølge Life Extension magasin, kan testosteronniveau udvides med medicin ordineret af en læge, og kan også rejses af forskellige naturlige kosttilskud, der findes i dit lokale apotek.

Medicinsk TRT

Testosteron, rapporterer Medical Library, kan indgives ved fire FDA-godkendte metoder: via injektion, plastre, gel cremer, eller bukkal (gennem slimhinderne i munden). Hver af disse metoder giver den faktiske hormon eller en syntetisk version direkte ind i kroppen, hæve lave fri testosteronniveau simpelthen ved at indføre mere af hormonet.

Delatestryl (BTG Pharmaceuticals) er en injicerbar form for testosteron suspenderet i sesamolie, indgives sædvanligvis af en læge i en stor muskel såsom balden eller låret.
Androderm (Watson Pharmaceuticals) er et transdermalt plaster, der frigiver testosteron gennem huden, og anvendes dagligt til ryggen, overarmen, lår eller mave.
Testim (Auxilium Pharmaceuticals) er en testosteron-leverer gel, der anvendes dagligt til skuldre, overarme og / eller maven.
Striant (Columbia Laboratories, Inc.) er en testosteron formulering, der absorberes gennem mundslimhinden, eller det område, hvor tandkødet mødes læberne.

Naturlig TRT

Nutritional TRT opnås ved at stimulere kroppens egen evne til at fremstille testosteron, hvilket ofte resulterer i forhøjede niveauer af frit testosteron. Life Extension nævner et par af disse kosttilskud, som er let tilgængelige på de fleste apoteker.

Zink er et vigtigt mineral i produktionen af ​​testosteron, og fås i pille-formulering på næsten ethvert apotek eller købmand i kosttilskud midtergangen.
Chrysin, findes naturligt i honning, hæmmer aromatisering - eller omdannelse til østrogen - af frit testosteron, hvilket fører til højere niveauer af testosteron.
Carnitin, en aminosyre (protein byggesten) derivat, påvirker ikke direkte testosteronniveauer, men har en betydelig indvirkning på seksuel funktion og depression, som begge er symptomer på lavt fri testosteronniveau.
Antioxidanter, der findes i fødevarer som blåbær, hindbær og grøn te, også er nævnt af Life Extension at støtte sunde niveauer af frit testosteron. Antioxidanter omfatter vitamin A, vitamin E og selen.

Som med alle kosttilskud, tale med din læge, før der træffes beslutning om at bruge en eller en kombination til behandling af TRT. Din læge vil tage hensyn til din personlige sygehistorie og hjælpe dig med at træffe de rigtige valg for TRT.


        

Udgiv min kommentar