Fantacine.com

Nyrekræft behandlingsmuligheder

Nyrekræft refererer til kræft, der stammer i den ene eller begge nyrer. Den mest almindelige form for cancer skyldes renalcellecarcinom, som er ansvarlig for ni ud af hver 10 tilfælde af kræft. Mange af de almindelige former for cancer behandling, herunder kemoterapi og strålebehandling, er ikke effektive metoder til behandling af nyrekræft; kirurgi og bioterapi er normalt anbefales.

Kirurgi

Der er to kirurgi muligheder for nyre kræft deltoner. Den første er en komplet eller radikal nefrektomi. Dette indebærer fjernelse af hele nyren, der er påvirket med cancer. Dette er normalt anbefales til de fleste patienter, fordi det sikrer, at alle kræftceller fjernes. Patienterne kan stadig fungere normalt med den ene nyre, efter en periode med opsving. Men hvis patienterne har en anden helbredstilstand eller forringelse, som hæmmer deres anden nyre fra fungerer normalt og / eller hvis der er kræftceller i begge nyrer, kan ikke anbefales en radikal nefrektomi. Hvis en radikal nefrektomi ville resultere i et tab af normal nyrefunktion, kan der udføres en delvis nefrektomi. Dette indebærer at fjerne kun den del af nyren med cancerceller. Radikale nephrectomies er mest effektive, når tumoren er 4 cm i længde eller mindre, selv om de kan arbejde på patienter med tumorer op til 7 cm i længden.

Kirurgiske Alternativer

Nogle patienter er ikke rask nok til at modstå selv en delvis nefrektomi, på grund af alder eller anden svækkelse. Disse patienter har stadig brug for behandling for at ødelægge kræftceller. Standard systemisk kemoterapi (kemoterapi leveres intravenøst) er normalt ikke effektiv. Alternativer til kirurgi omfatter cyrosurgery (frysning kræftcellerne), radiofrekvens ablation (afbrænding kræftceller) og embolisering (afskære blodforsyningen til tumoren).

Bioterapi and Drug Therapy

Bioterapi og lægemiddelterapi kan administreres som enkeltstående behandlinger, eller som supplement til kirurgi eller kirurgisk alternativ. De kan indgives som helbredende behandlinger, at forsøge at helbrede kræft, eller som palliativ behandling, til at lindre smerter og forlænge livet hos patienter med uhelbredelig nyrekræft. Sorafenib, Sunitinib, temsirolimus, Everolimus og Bevacizumab er de lægemidler, der anvendes i behandlingen af ​​nyrekræft. De virker ved at interferere med tumorvækst, enten ved at afskære ilt, blod eller en anden vækstfaktor til tumoren. Bioterapi har også vist sig meget effektiv til behandling af nyrekræft hos nogle patienter. Biotherapy indebærer stimulere kroppens eget forsvar mod kræft. Cytokiner, det bioterapi anvendes i nyrekræft behandling, virker i mellem 10 procent og 20 procent af patienterne, at skrumpe tumorer op til 50 procent af deres størrelse.


        

Udgiv min kommentar