Fantacine.com

Sådan Beskrive symptomer til en læge

Sådan Beskrive symptomer til en læge


Nogle gange du føler dig overvældet, når du besøger lægen. Du ved ikke hvad jeg skal sige eller du er for syg til at tænke klart. Følg disse tips til at beskrive dine symptomer til en læge og få mest muligt ud af din medicinske besøg. Husk lægen er der for at hjælpe dig.

Instruktioner

1 Lav en liste over symptomer, før du går. Skriv ned nøgleord, så du kan give lægen en nøjagtig beskrivelse af problemet.

2 Vær beskrivende og præcis. Beskriv, hvad gør ondt og hvor det gør ondt. Fortæl lægen, når smerten startede. Liste symptomerne trin for trin, hvis de skete i en bestemt rækkefølge.

3 Fortæl lægen din sygehistorie. Noget, der er sket i fortiden kan være relateret til din aktuelle problem. Nævn ting som sygdomme eller operationer. Ikke sikker på, om det er relevant? Fortæl lægen alligevel.

4 Læs om dine symptomer, hvis du tror, ​​du ved hvad der er galt. Du kan finde en bedre måde at beskrive dine symptomer, hvis du læser om din tilstand.

5 Beskriv begivenhederne op til din sygdom eller skade. Medtag en tidslinje, og alle hændelser uanset hvor lille. Hvert stykke af oplysninger kan give en nøgle til dit problem.

6 Tag en ægtefælle eller en ven, hvis du er glemsom. Nogle gange kan en anden person kan hjælpe dig med at huske oplysninger, du har glemt. En anden person kan også bemærke symptomer, du ikke klar.

7 Bring en oversætter, hvis engelsk ikke er dit første sprog. Hvis du er i et fremmed land, finde nogen, der taler dit sprog, og bede dem om at ledsage dig.

TIPS

  • Fortæl lægen alt om dine symptomer, selvom de er pinligt.
  • Medbring medicin du tager.
  • Lad ikke ud små detaljer. Du ved aldrig, hvor vigtig hver detalje er at din tilstand.
  • Forsøg ikke at diagnosticere dig selv. Altid tale med en læge.

        

Udgiv min kommentar