Fantacine.com

Hvordan man kan indarbejde Zero kalorieindhold fødevarer i din kost

Hvordan man kan indarbejde Zero kalorieindhold fødevarer i din kost


Holde styr på de kalorier du indtager dagligt er en god start til at tabe sig, ifølge en artikel i Harvard Medical School 's "Healthbeat." For at sænke din kalorieindtag, indarbejde såkaldte "nul kalorieindhold fødevarer" - fødevarer, der indeholder meget få eller ingen kalorier. Du kan forbruge generøse dele af disse fødevarer (og drikkevarer) med ringe effekt på dit kalorieindtag for dagen. Tilføj nul kalorieindhold fødevarer til måltider til at hjælpe dig føle sig mere fuld.

Instruktioner

1 Har kaffe eller te til morgenmad. Når tjent almindeligt, te og kaffe indeholder færre end 5 kalorier pr kop. Både kaffe og te indeholder antioxidanter og naturlige koffein, der virker som en appetitnedsættende. Faktisk kan du overveje at have flere kopper om dagen at afværge af sult cravings. Du kan endda genbruge en tepose til flere kopper.

2 Udskift mayonnaise med sennep. En spiseskefuld af mayo har 100 kalorier. Erstat det med en spiseskefuld nul-kalorie gul sennep.

3 dobbelt dit indtag salat. Tilføjelse af en salat eller ekstra salat til sandwich kan tilføje masser af fibre og vitaminer, såsom vitamin K, der fremmer vaskulær sundhed. Baby spinat er lige så nærende og indeholder vigtige protein kasein, der kan bidrage til at øge dit humør. Lav kalorieindhold bladgrøntsager vil fylde dig op uden at sende din daglige kalorie tæller gennem taget.

4 Har en sodavand. En kost sodavand indeholder nul kalorier. Trods kritik for at fremme vanedannende spiseadfærd, kost soda er nul kalorieindhold, kan give et boost af energi med koffein og tilfredsstille en sød tand. Husk, at soda kan beskadige foring af spiserøret og nedbryder calcium i knoglerne. Ikke desto mindre, som en del af et vægttab program, kan det hjælpe dig presse igennem cravings.

5 Spice det op. Eksperimenter med krydderier kan gøre lav-kalorie fødevarer smag fantastisk uden at indlæse på kalorier. Prøv garam masala, som anvendes i indiske køkken og fremskynder hjerte-rate, eller almindelig cayennepeber at bringe ud smag af magert udskæringer af kød eller æg. Brug krydderier til at sætte fut "diæt" mad uden at tilføje kalorier.

TIPS

  • Zero kalorieindhold fødevarer omfatter salat, selleri, løg, sennep, hot sauce, urter, krydderier, vand, sort kaffe, te, kost soda.
  • Overvej de nul kalorieindhold fødevarer et supplement til en kost og ikke en erstatning for ernærings-rige fødevarer.
  • Vær opmærksom på natrium indhold i kost soda; salt forårsager dehydrering.

        

Udgiv min kommentar