Fantacine.com

Cranberry Juice Cleanse

Fad detox og "rense" kostvaner er mere og mere populære måder at tabe hurtigt og, angiveligt, gennemskylles kroppen af ​​toksiner. En sådan kost er den tranebær rense, som nogle kilder hævder kan hjælpe befri kroppen af ​​toksiner og fremme vægttab.

Men eksperter advarer mod renser, som er stærkt begrænser kosten eller ikke tillader en afbalanceret kost plan. Før du prøver tranebær rense, tale med din læge om din detox plan. Hun kan hjælpe dig med at afgøre, om det ville være sundt for dig, og hvis ja, kortlægge en sund kost og motion planen i løbet af denne tid.

Dr. Christine Gerbstadt, MD, anbefaler tilføjer tranebærsaft eller hele tranebær til en sund kost for deres antioxidant egenskaber og høje vitamin niveauer.

typer

Der er flere måder at tage tranebærsaft at følge rense planen. De to mest almindelige måder er via en kapsel af koncentreret tranebærsaft, og i en flydende form.

I kapselform, standard dosis er 500 mg per kapsel, der skal tages en gang dagligt. Kapsler omfatter almindeligvis også gelatine, cellulose og siliciumdioxid.

Nogle kilder anbefaler at blande 100 procent ren tranebærsaft med Chlorophylle pulver og vand, og drikke dette tre gange dagligt for at detox kroppen.

Andre kilder hævder, at for bedste effekter, bør ren tranebærsaft blandes med vand, psyllium fiber og æble pektin.

Ifølge lægerne på organichealth.net, men du kan høste de sundhedsmæssige fordele ved tranebærsaft uden at blande det med andre stoffer. De anbefaler at fortynde 2 ounce for Cranberry i 8 ounces vand, og drikke blandingen dagligt.

Fordele

Lidt forskning er blevet foruddannet hensyn evne tranebærsaft til "rense" kroppen af ​​toksiner. De fleste forskere enige om, at kroppen normalt ikke brug for vores hjælp til at detox selv. Siger Dr. Nasir Moloo, en gastroenterolog baseret i Californien: "Din krop gør et perfekt godt stykke arbejde med at komme af med giftstoffer på eget Der er ingen beviser for, at [rense] kostvaner er nødvendig eller hensigtsmæssig.."

tilføjer tranebærsaft, ekstrakt eller frugter til en ellers afbalanceret kost, kan dog give betydelige sundhedsmæssige fordele. Cranberry juice er højt indhold af vitaminer og mineraler, især fibre, C-vitamin og antioxidanter.

2009 forskning på Worcester Polytechnic Institute i Massachusetts bekræftede, at tranebærsaft hjælper til at afværge urinvejsinfektioner og kan være nyttige til forebyggelse og behandling af infektioner i blæren og nyre, samt.

De andtioxidants og fytokemiske næringsstoffer i tranebær kan hjælpe med at beskytte kroppen mod hjertesygdomme og kræft. Især kan proanthocyanidinerne i tranebærsaft hjælpe langsom eller hæmme tumorvækst og væksten af ​​brystkræftceller.

Mens betydelig forskning ikke har bekræftet disse påstande, kan tranebærsaft hjælpe lavere højt kolesteroltal, beskytter mod infektion, forebygge nyresten dannelse, styrke knoglerne, og forebygge huller i tænderne og tandkødssygdomme.

Advarsel

Mens tranebær kan gøre underværker, når det tilsættes til en afbalanceret kost, drikke tranebærsaft alene for sine rengøring egenskaber kan være farlig og kan have alvorligt skadelige virkninger på dit helbred. Ikke forbrugende nok kalorier, vitaminer eller næringsstoffer kan hjælpe dig med at tabe sig, men kan sætte dig i risiko for alvorlige bivirkninger.

Drastiske rense kost, der ikke inkorporerer en bred vifte af sunde, proteinrige fødevarer kan føre til vitaminmangel, muskel nedbrud, svaghed, irritabilitet og træthed. Dem på dramatiske detox kost planer ofte lider glansløse hud og hår, skøre negle, og tørt hår.

Uden fast føde, sådan kost planer også ofte resultere i hyppige, ubehagelige flydende afføring. Derudover vil den vægt, du kan miste i løbet af en tranebærsaft "rense" være svært at holde ud, når du har skiftet tilbage til fast føde.

At vælge en Juice

Hvis du er interesseret i at tilføje tranebærsaft til din kost for sine sundhedsmæssige fordele, mener, at forskning har ikke bekræftet, at tranebærsaft kan "rense" din krop, og det skal altid tages sammen med en afbalanceret kost.

Mange typer af tranebærsaft på markedet i dag er fulde af sukker, kunstige farvestoffer og smagsstoffer, konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Det er ikke ualmindeligt for "tranebærsaft" til kun indeholde 30 procent tranebær ekstrakt kombineret med vand, sødestoffer, og tilsætningsstoffer. Drikke denne form for saft regelmæssigt kan faktisk gøre mere skade end gavn.

Selv om det har tendens til at være bitter, hvis du leder efter sundhedsmæssige fordele, drikker kun 100 procent tranebærsaft. Dette kan fortyndes med eventuelt kulsyreholdigt vand for at gøre det mere velsmagende.

Overvejelser

Generelt er detox renser ikke anbefalet af læger, medmindre de er rige på en række naturlige fødevarer. Hvis du ønsker at tabe sig, tale med din læge om at ændre din kost, og måske supplere det med tranebærsaft. Dr. Gerbstadt anbefaler fremme naturlig vandtab ved at tilføje tranebær, selleri, asparges, og urtete til din kost, samt begrænse natrium indtag så meget som muligt.

Nogle mennesker bør ikke forbruge store mængder tranebærsaft. Dette omfatter mennesker med allergi over for aspirin, tranebær eller blåbær, dem med en historie af oxalat sten, og dem tager antikoagulantia eller lever medicin.

Hvis du ammer, og du overvejer at tilføje signifikante niveauer af tranebærsaft til din daglige kost, tale med din læge.


        

Udgiv min kommentar