Fantacine.com

Sådan vide, når du har passeret en nyresten

Nyresten eller hårde aflejringer af mineralsk og sure salte, form, når disse materialer er alt for koncentreret i urinen. Materialerne krystallisere og danne faste sten, der passerer gennem urinvejene og ud af kroppen. Nogle små nyresten kan passere ud af kroppen uden at du selv at vide det; men nogle forårsage symptomer, når de passerer fra kroppen. Dette trin-for-trin kan hjælpe dig med at identificere, hvis du er i færd med at passere en symptomatisk nyresten.

Instruktioner

1 Identificer hvis du har smerter. Smerten i at passere en nyresten begynder typisk som rygsmerter eller smerter i siden, under ribbenene, og strækker sig ned til lysken.

2 Tid enhver smerte, du oplever. Nyre sten smerter normalt kommer i bølger, der kan vare mellem 20 og 60 minutter.

3 Tjek din urin. Når du begynder at passere en nyresten, kan din urin være uklar eller har en stærk lugt.

4 Strain din urin som du passerer det ved at urinere gennem sien. Dette vil fange eventuelle nyresten, som du passerer. De er solide masser og som regel gul, grøn eller brun i farven.

5 Gem de sten du passerer der skal kontrolleres ved din sundhedspleje udbyder, der kan bekræfte, om de er nyresten.

TIPS

  • Drikke store mængder af vand hjælper nyresten passere ud af kroppen. Hvis du har mistanke om du kan passere en nyresten, drikker så meget vand som du kan håndtere.
  • Hvis du har brug for behandling for nyresten, eller hvis du oplever stærke smerter, kramper, feber, blod i urinen eller blokering af din urin, tilkald straks en læge eller sundhedspleje udbyder.

        

Udgiv min kommentar