Fantacine.com

Fordele ved Tumeric

Gurkemeje er et krydderi almindeligt anvendt i asiatisk madlavning. Det er anerkendt for sin gyldne farve og varm, syrlig smag. I USA, er gurkemeje sælges som et kosttilskud. Ifølge American Cancer Society, har dyre- og laboratorieundersøgelser fastslået, at curcumin (en antioxidant, der er en aktiv ingrediens i gurkemeje) viser nogle anticancer egenskaber.

Anti-inflammatorisk

I USA er plantestoffer gurkemeje offentliggøres primært som et anti-inflammatorisk middel. Gurkemeje er taget gennem munden i pulverform eller i kapsler, te eller flydende ekstrakter. Ifølge American Cancer Society, er gurkemeje anbefalet af nogle som en behandling for gigt og som en antiseptisk til desinfektion af sår. Nogle mener gurkemeje interfererer med replikation af alvorlige vira såsom hepatitis og HIV.

Cancer Fighter

Laboratorieundersøgelser udført af ACS har vist, at curcumin hindrer flere vigtige molekylære korridorer, der er forbundet med udvikling, vækst og spredning af kræft. ACS siger nogle forskere mener gurkemeje kan have potentiale til at arbejde særlig godt i modarbejde og forsinker væksten af ​​kræft i spiserøret, mund, tarme, mave, bryst og hud.

Menneskelige studier i tidlige stadier

ACS påpeger, at menneskelige undersøgelser af curcumin i forebyggelse og behandling af kræft er i de meget tidlige stadier. Et studie af 15 patienter med tarmkræft vist, at mens curcumin ikke generelt absorberer godt ind i kroppen, det lykkedes at absorbere i colon foring og ind cancervæv i tyktarmen.

Andre lidelser

The American Cancer Society siger undersøgelser i gang for at se, om curcumin kan hjælpe med at bekæmpe andre sygdomme og tilstande som gigt, Alzheimers sygdom, mavesår og forhøjet kolesterol.

The National Institute of Health 's National Center for gratis og alternativ medicin siger gurkemeje er blevet brugt til at støtte fordøjelsen og leverfunktion og regulere menstruation. Gurkemeje er også gjort til en pasta, som påføres topisk til behandling af eksem.

nyretransplantationer

Rresearch er i gang, om gurkemeje kan lysne udsigterne for nyretransplanterede patienter. ACS siger en lille undersøgelse af curcumin og en anden antioxidant kaldet quercetin blev gjort i voksne nyretransplanterede patienter. De, der forbruges høje doser af begge antioxidanter havde færre transplantation afvisninger end dem, der fik lavere doser eller slet ingen.

Yderligere forskning

Den NCCAM siger, at på grund af den sparsomme kliniske forsøg er der ikke nok pålidelige beviser til at understøtte brugen af ​​gurkemeje for enhver helbredstilstand. Forskning finansieret af nccam undersøger de aktive kemikalier i gurkemeje at få en mere omfattende forståelse af, hvordan det kan anvendes til forebyggelse og behandling af sygdomme.

Forholdsregler

Anvendelsen af ​​gurkemeje menes at være sikkert for de fleste voksne. Dog bør folk med galdeblære sygdom ikke bruge gurkemeje, fordi det kan forværre tilstanden. Tager store doser gennem munden kan forårsage mavesmerter, gas, fordøjelsesbesvær og kvalme. Høje doser af gurkemeje har forårsaget leverproblemer i dyr, men ikke sådanne spørgsmål er blevet rapporteret hos mennesker.


        

Udgiv min kommentar