Fantacine.com

Effekter af protein shakes

Protein danner byggestenene i kroppen, fra huden til muskler og knogler. Protein shakes tage en høj kvalitet protein og kombinere det med en nøje afmålt mængde vitaminer, mineraler, kulhydrater og fedt. De kan endda erstatte et måltid på grund af det faktum, at de indeholder en balance af hvad kroppen har brug. Protein shakes kommer i mange forskellige varianter og kombinationer og er især til gavn for dem, der ønsker at tabe sig og dem, der ønsker at opbygge muskler.

typer

Protein shakes kommer i mange forskellige stilarter. Nogle er formuleret til at være specielt nyttig for dem, der ønsker at bulk op og opbygge muskler; de indeholde en højere fedt og kulhydrat indhold samt indeholder mere protein. Der er også protein shakes for dem, der ønsker at tabe sig; disse indeholder et generelt afbalanceret indhold af protein og kulhydrater. Mængden af ​​gram protein vil være mindre end hvad der er indeholdt i musklen-bygning protein shake, og fedtindholdet vil også være lavere.

Vægttab

Protein shakes har mange fordele, når der bruges til vægttab. Protein gør en person føler fyldigere længere, så en protein shake kan forhindre usunde mellemmåltider gennem dagen. Det giver al den næring nødvendig for at erstatte et måltid; have en protein shake med frugt er en almindelig måde at starte dagen for dem, der er på slankekur. Protein hjælper med muskel nyttiggørelse og muskel reparation og derfor er det også understøtter vægttab gennem motion, fordi når musklerne er stærke og sunde, de stofskifte hastigheder op og mere intensive træning er mulig.

muskel Gain

Protein shakes bruges af mennesker, der ønsker at bulk op i størrelse og muskler. Der er mange formler tilgængelige, og mens nogle støtte vægttab, er der andre formler, som er meget høj på kulhydrater og protein, der faktisk bruges til at bygge størrelse. Protein shakes med til at opbygge muskler også, da de hjælper i muskel opsving, som letter en hårdere træning oftere. Drik en protein shake inden for en halv times motion til at hjælpe med muskel reparation.

Dosering

Protein anbefales som en del af enhver persons kost. Protein er normalt forbruges via alle typer af kød, æg, mejeriprodukter, bønner og nødder. Den gennemsnitlige person har brug for cirka 50 gram protein dagligt. For dem der ønsker at opbygge muskler og størrelse, figur på 1 til 2 g protein pr hvert pund kropsvægt. Ligeledes for dem, der forsøger at tabe sig, kan en stigning i protein være nyttigt at battle mad cravings og support muskelfylde. For vægttab øge dit daglige indtag af protein til på mellem 75 til 100 gram.

tilgængelighed

Protein shakes fås i mange supermarkeder og helsekost butikker. Når først beslutter at begynde at drikke protein shakes, forskning forskellige mærker og kombination typer til at være sikker på du får de konkrete resultater og effekter, du er på udkig efter. Du kan også tale med en specialist i en helsekostforretning, der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige protein shake for dig. Næste Proteiner tilbyder høj kvalitet designer valle protein shakes og det gør Champion Nutrition. For at kontrollere produkter online bruge linket nedenfor.


        

Udgiv min kommentar